Bitesize: Kasvuyrityksen 6 tärkeintä valintaa

Alkaa: 07.09.2023 klo 08:30
Päättyy: 07.09.2023 klo 09:00

Tervetuloa bitesize-aamukahville, joka on suunnattu erityisesti yrittäjille, toimitusjohtajille sekä myynnistä ja tuotteesta vastaaville. Aloitamme päivän energisen parivaljakon Erkin ja Timon johdolla, joka herättää ajatuksia ja antaa potkua koko päivään. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan!

Kasvutavoitteiden saavuttaminen ei ole yksinkertaista eikä se tapahdu kuin itsestään. Yrityksen pitää valita mihin se keskittyy ja mihin niukat resurssit (mm. myynti-, markkinointi- ja henkilöstöresurssit) allokoidaan. Jos emme tee valintoja, satsaamme kaikkiin asioihin yhtä paljon eikä tämä ole optimaalisin tapa toimia. Vaikka tuotteemme olisi maailman paras ja se sopisi periaatteessa kaikille, niin se ei sovi kaikille asiakkaille yhtä hyvin. Toiset asiakkaat ovat meille otollisempia kuin toiset.

Luvassa on aiheen tiimoilta lyhyt alustus, jonka jälkeen osallistujat pääsevät keskustelemaan. Tämä on erinomainen tilaisuus verkostoitua muiden softa-alan ammattilaisten kanssa ja saada uusia näkökulmia omaan liiketoimintaan. Tule siis kuulemaan työkaluista ja jakamaan näkemyksiä siitä, miten valitaan oikeat painopistealueet ja kohdennetaan resurssit tehokkaimmin.

Miksi osallistua:

  • Haluatko saavuttaa kasvutavoitteesi?
  • Haluatko kasvaa enemmän?
  • Haluatko kohdistaa yrityksesi resurssit juuri oikeisiin asioihin?

Jos vastasit kyllä mihinkään näistä kysymyksistä, tämä tilaisuus on sinulle. Ilmoittaudu nyt ja tee askeleita kohti yrityksesi kasvun optimointia!

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Hänen ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi. Pro Growth on Software Finlandin kasvukumppani.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista. Hän on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.