Kuinka ChatGPT voi tehostaa softa-alan myyntiä

Alkaa: 03.10.2023 klo 09:00
Päättyy: 03.10.2023 klo 10:30

Tekoäly on saapunut myyntikentälle, ja sen vaikutus on merkittävä. Mutta mitä se tarkoittaa softa-alan johtajille, yrittäjille, myyntijohtajille ja myynnistä vastaaville? Pureudumme aiheeseen Petri Aukian johdolla. 

Tässä tilaisuudessa tutkimme tekoälyn merkitystä myynnissä kolmella eri tasolla: strategisella, taktisella ja konkreettisella. Saatte tietoa ja työkaluja, jotka voivat auttaa teitä hyödyntämään tekoälyä tehokkaammin. 

Strateginen taso

  • Miten tekoäly vaikuttaa myyntiin pitkällä tähtäimellä?
  • Mitä uusia mahdollisuuksia AI tuo suomalaiselle PK-sektorille kotimarkkinoilla sekä vientiin SaaS-liiketoiminnassa ja konsultoinnissa. 

Taktinen taso

  • Miten tekoäly vaikuttaa myyntijohtajan työhön?  
  • Millaista uutta myyjien tukea kannattaa antaa ja mitkä ovat vaaran paikat? 

Konkreettinen taso

  • Suoraviivaisia ja vaativampia käytännön esimerkkejä (ja varottavia esimerkkejä) GPT-mallien käytöstä myynnissä.  
  • Myyntiin erikoistuneet AI-työkalut 

Olethan ajoissa paikalla, sillä tilaisuutta ei nauhoiteta, se koetaan. Materiaalit saatte tilaamalla Kamoon Digitalin uutiskirjeen. 

Tilaisuudessa äänessä

Petri Aukia

Petri Aukia on strategiakonsulttina keskittynyt SaaS- ja konsultointiyrityksien auttamiseen ja tämän kevään aikana useimmissa hankkeissa on ollut tekoäly mukana joko pää- tai sivuroolissa. Petrillä on yrittäjänä kolmenkymmenen vuoden kokemus softa-alalta tuotekehityksen, strategiatyön, hallitustyön sekä myynnin kentiltä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.