Markkinoinnin uusi supervoima: miten hyödynnät tekoälyä?

Alkaa: 24.08.2023 klo 09:00
Päättyy: 24.08.2023 klo 10:15

Tervetuloa AI-klubin toiseen markkinointi & tekoäly -aiheiseen webinaariin 24.8. klo 9-10.15. Sukellamme aamun aikana syvemmälle siihen, miten hyödyntää tehokkaasti tekoälyä markkinoinnissa. Oppaanamme toimii monelle tuttu Riitta Raesmaa, joka oli toinen vetäjä AI-klubin ensimmäisessä markkinointi & tekoäly -aiheisessa webinaarissa.

Asiantuntijamme tarjoaa konkreettisia esimerkkejä tekoälyn tuomista hyödyistä, haasteista ja sovelluskohteista markkinoinnissa. Miten se taipuu erilaisiin tarpeisiin? Millaisia mahdollisuuksia se avaa ja mitä esteitä saatat kohdata sen tiellä?

Olethan ajoissa paikoilla! Tapahtumaa ei nauhoiteta vaan se koetaan. Materiaalit saatte tilaamalla Kamoon Digitalin uutiskirjeen.

Keskustelussa

  • Tekoäly on kuin supervoima, jonka avulla voit ottaa markkinointisi uudelle tasolle. Keskustelemme siitä, mistä on paras aloittaa tämän voiman hyödyntäminen ja mitä työkaluja on saatavilla tekoälyn tehokkaaseen hyödyntämiseen markkinoinnissa.
  • Markkinointiammattilaisen työn tuottavuus on kasvamassa huimasti tekoälyn ansiosta. Miten tämä uusi tuottavuuden taso hyödynnetään parhaiten? Miten tekoäly muuttaa markkinoijan roolia ja arjen työskentelyä ohjelmistoalalla?
  • Webinaarissa on myös Q&A-osuus, jossa asiantuntijamme vastaavat kysymyksiinne.
  • HUOM! Tekoäly kehittyy nopeasti. Mikäli uusia merkittäviä innovaatioita, kuten GitHub Copilot -tyyppinen työkalu (suunniteltu julkaisu elokuussa) ilmestyy, päivitämme webinaarin sisältöä vastaamaan uutta tilannetta. Pidä siis silmät auki mahdollisten tarkennusten varalta!

Tartu tilaisuuteen oppia lisää tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa ja saada vastauksia kysymyksiisi.

Tilaisuudessa äänessä

Riitta Raesmaa

Riitta Raesmaa toimii pk- ja kasvuyrityskentässä konsulttina ja sparraajana. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Yritysten kansainvälistäminen, kasvun rakentaminen ja kaikki digitaalinen on lähellä Riitan sydäntä. SaaS-nainen.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.