Millä keinoilla palveluiden ja tuotteiden kysyntä saadaan kasvuun?

Alkaa: 15.03.2023 klo 08:30
Päättyy: 15.02.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville! ☕ Keskiviikkona 15.3. päivä startataan taas Pro Growth Consulting Oy:n energisen parivaljakon Erkin ja Timon kanssa. Luvassa on antoisa 30 minuuttinen, jonka täyttää lyhyt alustus ja vilkas keskustelu kysynnän kasvattamisesta. Ota mukaan kuppi kuumaa ja tule mukaan

Tilaisuus on sinulle, jos pohdit mitä pitäisi tehdä, jotta saisit kysynnän kohdistumaan juuri teidän tuotteisiinne ja palveluihinne. Tai jos mietit, onko mahdollista saada tavoiteasiakkaanne innostumaan tarjonnastanne niin, että myynti sujuu kuin itsestään ja jopa alkaa asiakkaan aloitteesta. Erkin ja Timon kanssa pääset puheisiin siitä, miten fiksulla tekemisellä saadaan aikaan imua. Tulemme lisäksi keskustelemaan hinnoittelumalleista, hinnan esittämisestä sekä mainonnan merkityksestä myynnissä. 💵

Miksi osallistua?

  • Saat tietää uusimmat tutkimustulokset & mikä myynnissä toimii vuonna 2023 
  • Saat analyysin siitä, mitä tulokset tarkoittavat sinun kannaltasi 
  • Pääset keskustelemaan asiantuntijoiden & alan kollegojesi kanssa
  • Kuten muitakaan kahvipöytäkeskusteluja, tilaisuutta ei tallenneta

Kenelle tilaisuus antaa eniten? 

Linjoille kannattaa tulla etenkin toimitusjohtajien, myyntijohtajien, myynnin ammattilaisten sekä liiketoiminnasta vastaavien. Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille maksuton.

💡 Voit tutustua aiheeseen ennakkoon selailemalla uuden Kasvututkimuksen.

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

Erkin ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Timo on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.