Paremmat palaverit, paremmat tarjoukset – generatiivinen tekoäly softamyyjän apuna

Alkaa: 14.05.2024 klo 09:00
Päättyy: 14.05.2024 klo 10:00

Moni softamyyjä on jo löytänyt generatiivisen tekoälyn ihmeet – tai ainakin kokeillut luovaa tekoälyä työssään. Vaikka apua on saatu, tulokset ovat usein olleet ristiriitaisia: kuinka valjastaa nämä työkalut oikeasti tehostamaan myyntityötä? 

Tekoälyn onnistunut hyödyntäminen vaatii suunnitelmallisuutta, myös ohjelmistomyynnissä. Tässä webinaarissa Petri Aukia jakaa kokemuksiaan siitä, miten generatiivinen tekoäly voi parantaa myyntipalavereja ja nostaa tarjousten tasoa – kunhan työkaluja käyttää oikein. 

Webinaarissa pureudutaan siihen, miten tekoäly auttaa: 

  • Asiakastarpeiden kartoittamisessa ja ratkaisun esittelyssä   
  • Vakuuttavien tarjousten rakentamisessa  
  • Arjen tehostajana sähköpostien ja verkkokokousten maailmassa  

Liity mukaan linjoille ja opi hyödyntämään tekoälyä myynnin vahvistamisessa!

Olethan ajoissa paikalla, sillä tilaisuutta ei nauhoiteta, se koetaan!

Tilaisuudessa äänessä

Petri Aukia

Petri Aukia on strategiakonsulttina keskittynyt SaaS- ja konsultointiyrityksien auttamiseen ja viimeisen parin vuoden aikana useimmissa hankkeissa on ollut tekoäly mukana joko pää- tai sivuroolissa. Petrillä on yrittäjänä kolmenkymmenen vuoden kokemus softa-alalta tuotekehityksen, strategiatyön, hallitustyön sekä myynnin kentiltä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.