Parhaat keinot nykyasiakkaiden pitämiseen & lisämyynnin tekoon

Alkaa: 18.01.2023 klo 08:30
Päättyy: 18.01.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville! ☕ Päivä startataan Pro Growth Consulting Oy:n energisen parivaljakon Erkin ja Timon kanssa. Luvassa on lyhyt aiheen alustus, jonka jälkeen päästämme teidät irti…

Uusien asiakkaiden hankkiminen on paljon kalliimpaa ja työläämpää kuin nykyasiakkaiden pitäminen. Myös uusien tilauksien saaminen on helpointa nykyasiakkailta. Mutta mitkä ovat parhaat keinot nykyasiakkaiden pitämiseksi? Entä mikä toimii vuonna 2023, jos halutaan tehdä lisämyyntiä nykyasiakkaille? Miksi toiminta vikatilanteissa on asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden kannalta niin tärkeää softa-alalla.

Tämä kaikki selviää aamukahvin äärellä 18.1.2023 klo 8.30 alkaen. Tule mukaan kuulemaan tuloksia uunituoreesta ICT-alan kasvututkimuksesta ja keskustelemaan myynnin parhaista keinoista.

Miksi osallistua? 🤔

  • Saat tietää uusimmat tutkimustulokset & mikä myynnissä toimii vuonna 2023 
  • Saat analyysin siitä, mitä tulokset tarkoittavat sinun kannaltasi 
  • Pääset keskustelemaan asiantuntijoiden & alan kollegojesi kanssa

Kenelle tilaisuus antaa eniten? 

Linjoille kannattaa tulla etenkin toimitusjohtajien, myyntijohtajien, myynnin ammattilaisten sekä liiketoiminnasta vastaavien. 

💡 Voit tutustua aiheeseen jo ennakkoon lukemalla uuden Kasvututkimuksen.

Pssst. Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille maksuton.

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

Erkin ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Timo on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.