Executive Club: Syvä näkeminen johtamisen supervoimana

Alkaa: 15.06.2023 klo 09:00
Päättyy: 15.06.2023 klo 10:30

Pelkkä työsuorituksen ohjaaminen ei enää riitä, vaan johtaja tarvitsee tunneälykkyyttä sekä taitoja ihmisten kohtaamiseen. Jyrääminen kuuluu menneisyyteen. Modernin esihenkilön tulisi luoda turvaa ja palvella. Se edellyttää inhimillisyyttä, viisautta ja ihmisyyden syvällistä ymmärtämistä. 

Erityisesti nuoret ammattilaiset toivovat, että esihenkilö osaa viestiä odotuksista ja tavoitteista mahdollisimman selkeästi. He haluavat tulla kuulluksi ja nähdyksi. Johtajalla on kuitenkin oltava kyky asettaa rajoja ja tehdä vaikeita päätöksiä. Hellsten sanoo, että johtajan täytyy olla valmis tulemaan hylätyksi ja se vaatii vahvuutta.

Tule mukaan keskustelemaan ja kuulemaan johtajuuden murroksesta tunnetun terapeutti, luennoitsija, kouluttaja ja kirjailija Tommy Hellstenin johdolla. Keskustelussa muun muassa:

  • Parempia tuloksia työnilon ja luovuuden kautta
  • Miten voit olla paremmin läsnä
  • Inhimillinen johtajuus työnantajan houkuttelevuutta lisäävänä tekijänä

Tommy pureutuu ihmisyyteen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen sekä yksilön ja työyhteisön, että yhteiskunnan tasolla. Hän on luennoinut Pohjoismaissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi yli 25 vuoden ajan.

Huom! Tilaisuutta ei nauhoiteta ja se on avoin ainoastaan Software Finland ry:n Executive-tason jäsenille.

Tilaisuudessa äänessä

Tommy Hellsten

Tommy Hellsten on terapeutti, kirjailija, kouluttaja, puhuja ja luennoitsija sekä Ihminen tavattavissa -filosofian isä. Häneltä on juuri ilmestynyt 38. kirja nimeltä ”Olemisen voima”. Teosta voisi luonnehtia ihmisyyden ytimestä vedetyksi johtopäätökseksi johtamisen ja vaikuttamisen suuntaan.  

Lähes 45 vuotta terapeuttina ja yli 30 vuotta yrittäjänä ovat luoneet perustan paitsi Tommy Hellsten -instituutin Ihminen tavattavissa -koulutusohjelmalle, myös Tommyn terapia- ja valmennuspalveluita tarjoavalle yritykselle, Ab WisdomHouse Oy:lle. 

Kuten Tommy itse kiteyttää: ”Teen kaikkea tätä mielelläni, sillä näin saan kokea ihmisyyden ihmeen ja mysteerin kerta toisensa jälkeen – ainutlaatuisena tässä ja nyt. Yksilön ja yhteisön henkisessä kasvussa ja ihmisyyttä kunnioittavassa vuorovaikutuksessa on valtava voima.” 

Valtakunnan diplomi-ihmettelijän ja viisaustieteilijän ammattinimikkeet ovat siis enemmän kuin paikallaan, vaikka ne pilke silmäkulmassa alun perin syntyivätkin.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.