What not to do: Vältä virheet englanninkielisessä viestinnässä 

Alkaa: 18.01.2024 klo 15:00
Päättyy: 18.01.2024 klo 16:00

Tervetuloa oppimaan, kuinka yleisimmät englanninkieliset kommunikaatiomokat voidaan välttää! Saat vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua navigoimaan sujuvasti ja vakuuttavasti kansainvälisissä neuvotteluissa. Asiantuntijana business englannin sparraaja Dorita Dahl-Foreman. 

Aamun koulutus on räätälöity sinulle, joka toimit softa-alan yrittäjänä, toimitusjohtajana tai muissa johtotehtävissä. Koulutus tarjoaa sinulle eväät terävöittää neuvottelutaitojasi ja parantaa monikulttuurista kommunikaatiota englannin kielellä. 

Tule ja opi, kuinka neuvottelutilanteissa usein käytetty ”monitulkintainen salakieli” toimii ja kuinka kohteliaisuus voikin joskus peittää alleen toisenlaisen tarkoituksen. Pääset syventämään ymmärrystäsi epäsuorasta viestinnästä, joka saattaa toisinaan kääntyä sinua vastaan – ja ennen kaikkea, saat oppeja, miten välttää nämä nolot tilanteet. 

Osallistumalla 

  • Saat taidot kommunikoida englanniksi siten, että vältät asiakkaan tahattoman ärsyttämisen. 
  • Opit tuntemaan brittien salakielen ja välttämään yleisimmät neuvotteluvirheet. 
  • Osaat kirjoittaa moitteettomia, brittiyleisölle suunnattuja sähköpostiviestejä. 

Dorita antaa sinulle myös konkreettisia työkaluja positiivisen ja vakuuttavan vuoropuhelun rakentamiseen englanniksi. Yksi keskeinen osa-alue tässä on tiettyjen sanojen, kuten “unfortunately”, välttäminen. Saat vinkkejä sanoista, jotka palvelevat paremmin viestinnän tavoitteitasi ja rakentavat siltoja keskustelukumppaneidesi kanssa. 

Lisäksi sukellamme kulttuuristen erojen saloihin, erityisesti mitä tulee kirjalliseen kommunikaatioon. Opit, kuinka viestisi voidaan vastaanottaa toivotulla tavalla eri kulttuurisissa konteksteissa ja saat käytännön harjoitusta briteille suunnatun sähköpostin laatimisessa, joka kunnioittaa heidän kommunikaatiotapojaan ja kulttuurisia ominaispiirteitään.  

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Dorita Dahl-Foreman

Dorita Dahl-Foreman on Iso-Britanniassa asuva markkinoinnin ja englanninkielen ammattilainen. Doritan yli 28 vuoden UK uran aikana hän on toiminut mm lentoyhtiön, telekom ja media yritysten markkinointipäällikkönä. Lisäksi hän on myös business englanninkielen opettaja. 

Yhdistäen molemmat uransa sekä ymmärtäen Suomen ja Iso-Britannian väliset kulttuurierot, Doritan missio on antaa suomalaisille yrityksille ja heidän työntekijöilleen valmiudet vallata markkinoita englanniksi, sujuvasti ja kömmellyksittä.

Dorita on koulutukseltaan KTM pääaineenaan kansainvälinen markkinointi (Hanken 1993) ja hänellä on CELTA englanninkielen opettajan pätevyys (Canterbury Christ Church University 2021). Doritan nettisivut ja ajanvaraus löytyy täältä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.