Workshop: Näin voit kasvattaa kilpailuetua & asiakasarvoa

Alkaa: 09.12.2022 klo 09:00
Päättyy: 09.11.2022 klo 11:00

Pystyykö yrityksesi mittaamaan omaa kilpailuetuaan? Tiedättekö, mistä asiakkaat ovat valmiita maksamaan? Entä pystyttekö hinnoittelemaan arvoa? 

Asiakkaat päättävät yrityksen kilpailuedun ja asiakkaiden valinnoilla on suora yhteys yrityksen kasvuun, kannattavuuteen ja kassavirtaan. Kuitenkin suurin osa softayrityksistä rakentaa kilpailuetuaan mutulla eikä datalla. 

Pääset workshopissa tekemään firmastanne itsearvion, jotta löydät arvonluonnin pullonkaulat, voit priorisoida niiden poistamisen ja arvioida saavutetun tuoton.

Workshop järjestetään perjantaina 9.12.2022 klo 9:00–11:00 osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki. 

Workshopin jälkeen tiedät enemmän eli:

  • Ymmärrät asiakasarvon suhteen yrityksen kilpailuetuun, kannattavuuteen, kasvuun, kassavirtaan ja kulttuuriin. 
  • Tunnet keskeiset asiakasarvon mittarit ja työkalut. 
  • Pystyt arvioimaan yrityksen strategiaa ja tiimisi työtä arvon tuottamisen näkökulmasta.  

    Tule hakemaan työkalu asiakasarvon johtamiseen ja eväät kilpailuedun oikeaan mittaamiseen. Tilaisuus on avoin Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille ja mukaan pääsee 40 ensimmäistä ilmoittautujaa. Varaa paikkasi pian!

Tilaisuudessa äänessä

Pia Rautakorpi

Workshopin vetäjänä toimii Arvovan perustaja ja toimitusjohtaja Pia Rautakorpi. Rautakorpi on kehittänyt 20 vuotta työkaluja kilpailuedun mittaamiseen ja asiakasarvon strategiseen johtamiseen. 30 vuoden yrittäjäuransa aikana hänelle on kertynyt kokemusta startupeista pörssiyhtiöihin eri toimialoilta. Arvovan johtamisen lisäksi Rautakorpi on enkelisijoittaja ja tekee hallitustyötä useissa yrityksissä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.