Yhdistyksen syyskokous

Alkaa: 30.11.2022 klo 15:00
Päättyy: 30.11.2022 klo 16:30

Hoi jäsenyritysten edustajat! 📣 Tervetuloa mukaan yhdistyksen syyskokoukseen, jossa päätetään muun muassa uudesta nimestä.

Agendalla siis:

1. Kokouksen avaaminen.
2. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.
3. Esitetään ja vahvistetaan hallituksen esitys seuraavan vuoden toimintasuunnitelmaksi, talousarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet.
4. Valitaan tilintarkastaja. (Jos varsinaiseksi tilintarkastajaksi valitaan KHT- tai HTM-yhteisö, varatilintarkastajaa ei valita. Jos varsinaiseksi tilintarkastajaksi valitaan luonnollinen henkilö, valitaan lisäksi yksi varatilintarkastaja.)
5. Valitaan Yhdistyksen edustajat ja ehdokkaat niiden yhteisöjen hallintoelimiin, joissa Yhdistys on jäsenenä.
6. Yhdistyksen säännön §1 muuttaminen (Nimi ja kotipaikka):

1 § Nimi ja kotipaikka

Yhdistyksen nimi on Ohjelmisto­-ja e­-business ry, jota näissä säännöissä kutsutaan Yhdistykseksi. Kansainvälisissä yhteyksissä voidaan yhdistyksen nimestä käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä Software & e­-business Finland. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialue koko Suomi.

Hallituksen uusi ehdotus: 

1 § Nimi ja kotipaikka

Yhdistyksen nimi on Software Finland ry, jota näissä säännöissä kutsutaan Yhdistykseksi. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialue koko Suomi.

Tilaisuus on avoin vain Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäseyritysten edustajille. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon!

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.