9.8.2023 | HR & johtaminen

Henkilöstöjohtamisen lakisääteiset salaisuudet: 4 puheenvuoroa softa-alan johtajalle!

Oletko softa-alan johtaja, tiimivetäjä tai hr-ammattilainen? Tutustu neljään studiotilaisuuteen, jotka on suunniteltu erityisesti sinulle.

Oletko softa-alan johtaja tai ammattilainen, joka haluaa viedä tiiminsä seuraavalle tasolle? Oletko tietoinen uusimmista lainsäädännöistä ja käytänteistä, jotka liittyvät työntekijöiden sitouttamiseen, hyvinvointiin ja joustavaan henkilöstöpolitiikkaan? Kaipaatko tietoa tai inspiraatiota? Hyviä uutisia, olet oikeassa paikassa.

Softa-alan johtajana tiedät, kuinka nopeasti ala muuttuu. Teknologian kehittyessä myös johtamisen on mukauduttava uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Nämä neljä studiotilaisuutta on suunniteltu erityisesti sinulle. Ne tarjoavat tietoa, työkaluja ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua kehittämään johtajuuttasi.

Houkuttelevat studiotilaisuudet sekä niiden tallenteet ovat maksuttomasti jäsentemme ja kumppaneiden katsottavissa materiaalipankissamme.

Katso sinulle valitut tallenteet:

Henkilöstöantien uudet mahdollisuudet (työntekijöiden sitouttamisessa & palkitsemisessa)

 • Kuinka ottaa henkilöstö yrityksen osakkaaksi?
 • Miten henkilöstöantien mahdollisuudet voivat tehostaa sitouttamista ja palkitsemista?
 • Asiantuntija: Jaakko Klemettilä, HPP Asianajotoimisto Oy.

Rekrytointi, työsopimukset & etätyö – Mitä työnantajan pitää tietää

 • Työnantajilla on etätyöhön liittyen vastuita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joista kannattaa olla hyvin perillä. Ota heti haltuun olennaiset!
 • Käsittelyssä myös rekrytointi ja siihen liittyvä tiedonkeruu ennen työsopimuksen tekoa.
 • Asiantuntijat: Henna Kinnunen ja Jaakko Klemettilä, HPP Asianajotoimisto

Joustava henkilöstöpolitiikka TESittömässä maailmassa

 • Suomen softa-alan TES ei ole yleissitova. Ota haltuun, miten henkilöstöasiat tulee hoitaa, kun yritys ei noudata TESiä.
 • Kuinka toimia joustavasti, mutta lainmukaisesti?
 • Asiantuntijat: Johanna Salonen ja Visaperttu Vasala, HPP Asianajotoimisto Oy.

Työntekijöiden kilpailukiellot maksullisiksi – Oletko valmis?

 • Mitä vuoden 2022 alussa voimaan tullut muutos tarkoittaa työnantajille?
 • Miten kilpailukieltosopimuksia koskeva laki toimii?
 • Asiantuntija: Johanna Salonen, HPP Asianajotoimisto.

Studiotilaisuuksiemme rautaiset asiantuntijat eivät ainoastaan anna sinulle tietoa vaan myös konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää päivittäisessä työssäsi. Tiedämme, että aikasi on arvokasta, ja nämä neljä sessiota on suunniteltu tarjoamaan sinulle maksimaalista arvoa. Tutustu näihin tallenteisiin jo tänään ja astu askeleen lähemmäksi huomisen softa-alan johtajuutta.

Ota siis katselulistalle nämä studiotilaisuudet, jotka tarjoavat paitsi käytännön tietoa myös oivalluksia ja ratkaisuja. Tule mukaan rakentamaan työpaikkoja, joissa työntekijät voivat kukoistaa!

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Tällä hetkellä yhteisömanageroin yli 600 softa-alan yrityksen heimoa johtajineen Software Finlandilla. Ota yhteyttä, kun yhteisömme ja tapahtumamme innostavat!

VinkVink: muista ilmoittautua myös tuleviin tapahtumiimme.


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.