10.1.2024 | Myynti & markkinointi

Ite wiki julkaisi Trusted IT partner -sertifikaatin  

Tiedon hakeminen asiakaskokemuksista on kiinteä osa it-hankintaprosessia. Uudella partner-sertifikaatilla viestit luotettavuudestasi laadukkaasti.

B2b it- ja ohjelmistoala perustuu vahvasti luottamukseen tilaajien ja toimittajien välillä. Samalla kun kaikki liiketoimintaprosessit digitalisoituvat, onnistuneen ohjelmistokumppanin valinnan merkitys liiketoiminnalle korostuu.

Suomen ohjelmistoalan yritykset ovat jakaneet referenssejään ja suosituksiaan avoimessa Ite wikin tietokannassa jo kymmenen vuoden ajan. Sekä referenssejä että suosituksia tutkitaan jatkuvasti alustallamme hankintaprosessin eri vaiheissa. Näin Ite wikiin on kertynyt jo pitkän aikaa tieto siitä, keihin toimijoihin it-alalla voi luottaa. 

Analytiikka näyttää, että asiakkaat hyödyntävät tätä tietoa päätöksenteossaan jatkuvasti: sekä referenssejä, jotka sisältävät suositukset että ohjelmistoyritysten kaikki asiakassuositukset koostavia sivuja luetaan jatkuvasti. Suositussivujen lukukerrat kulkevat käsi kädessä ohjelmistoyrityksen myyntiprosessin kanssa: niistä yrityksistä, joilla on paljon tarjouksia sisällä, haetaan tietoa eniten.

Laadukkaat julkiset asiakassuositukset ja -kokemukset edistävät siis kauppojen klousaamista.

Samalla kun tieto it-yritysten luotettavuudesta on välittynyt kauttamme asiakkaille, ajatuksenamme on ollut jo vuosien ajan toteuttaa sertifikaatti, joka viestii yritysten luotettavuudesta julkisiin asiakassuosituksiin perustuen.

Se on nyt tässä: Trusted IT partner -sertifikaatti

Sertifikaattia saavat käyttää kaikki ne yritykset, joilla on yli kolme julkista asiakassuositusta omalla Ite wikin kokemuksia-sivullaan ja joilla on käytössään Ite wikin perus- tai premium-profiili.

Sertifikaatilla voi viestiä it- ja ohjelmistoalalla toimivan yrityksen luotettavuutta ja pätevyyttä, ja sitä voi näin hyödyntää osana markkinointiviestintää esimerkiksi verkkosivujen footerissa, sekä tarjousten ja presentaatioiden kuvituksena. 

It-hankkijoille sertifikaatti tarjoaa toimivan keinon tunnistaa, suosittelevatko aiemmat asiakasyritykset kyseistä toimittajaa tai ohjelmistoa. 

Olemme pyrkineet visuaalisesti näyttävään toteutukseen, joka tukee uskottavalla tavalla it- ja ohjelmistoyritysten viestintää.

Laadukkaiden suositusten ylläpidon ja niistä viestimisen pitäisi olla keskeinen osa jokaisen ohjelmistoyrityksen markkinointiviestintää, sillä asiakkaat suosivat hankinnoissa niitä it-toimittajayrityksiä, joilla on laadukkaita julkisia asiakassuosituksia. 

Tutustu myös 👇

Jäsenetu -40% 💎

Tavoita asiakkaat hankintaprosessin eri vaiheissa ite wikin uudella Premium-profiililla! Software Finlandin jäsenenä saat Premium-profiilin ensimmäisen vuoden 40% alennuksella. Lisäksi voit käyttää perusprofiilia kuuden kuukauden ajan Premium-tasoisena. Löydä kaikki jäsenpalvelusi

Kirjoittaja

Johannes Puro

Johannes Puro on kehittänyt Ite wikistä it-alan etuovea jo kymmenen vuoden ajan. Ite wikin missiona on tehostaa koko suomen it-markkinaa ja edistää yritysten ja julkisen sektorin digitalisaatiota. Ite wiki tuottaa yli 700.000 sivukatselua vuodessa it- ja ohjelmistoalan yritysten profiileille, referensseille ja muille sisällöille alustalla. Palvelussa on tehty vuoden 2023 lopulla jo yli 19 miljoonaa hakua.


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.