19.12.2023 | Yleinen

Kiitos kaikille lähes vuoden keskusteluista!

Vuoden 2023 teknologia-alan blogi: Tutustu kirjoittajiin ja heidän tuomiin uusiin näkökulmiin. Oivalluksia ja inspiraatiota!

Vuosi on taas pian vierähtänyt loppuunsa, ja tässä hetkessä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa taaksepäin. On ollut ilo ja kunnia olla osa tätä yhteisöä, jossa jokainen blogisti on tuonut omalla ainutlaatuisella tavallaan äänensä kuuluviin. Teidän ajatuksenne ja näkemyksenne ovat olleet korvaamattomia yhteisöllemme.

Kuluneena vuonna olemme yhdessä käsitelleet monenlaisia aiheita – haastavia, innostavia ja ajankohtaisia. Olette tehneet tästä blogista paikan, jossa ajatukset ja ideat kohtaavat.

Erityiskiitos blogisteille

Tänä vuonna blogistimme ovat herättäneet keskustelua ja tuoneet esille uusia näkökulmia. He auttaneet meitä ymmärtämään niin softa-alaa kuin maailmaa paremmin. Kiitos kuuluu näille sananikkareille sekä tietysti teille lukijoille. Olette osaltanne rakentaneet yhteisöä, joka jakaa ja arvostaa tutkittua tietoa. 💖

Aino Pajukangas (Viestintätoimisto Aivela), Akira Ahola (Wunder.io), Anni Santanen (Kalliolaw), Antti Pietilä (Loyalistic Oy), Esa Luoto (CGI), Essi Isomäki (Netprofile), Fanni Mäki (Liana), Hanna Pulkkinen (Socfinder), Harri Puhilas (IBM), Ilkka Mäkitalo (Howspace), Janiina Kauppinen (Vendep Capital), Janne Huttunen (Nordhealth), Jouni Heikniemi (Devisioona), Juha-Pekka Leskinen (Netum Group Oyj), Julia Kaukinen (Kaukinen Consulting), Jussi Mäkinen (Teknologiateollisuus), Jyrki Laune (Voland), Liisa Rusanen (Codeo), Mika Hämäläinen (Microsoft), Mikki Aalto-Ylevä (Haltu Oy), Mikko Sävilahti (Haltu Oy), Outi Tarvainen, Petri Aukia (Kamoon Digital), Pia Erkinheimo (Ilmastorahasto), Riitta Raesmaa (Kamoon Digital), Samuli Hokkanen (Crasman), Sonja Kurki (Kalliolaw), Taina Metso (Kalliolaw), Tapio Tommila (Panostaja Oyj), Tuomo Lehtinen (Goodsign).

Kohti vuotta 2024

Toivomme, että ensi vuosi tuo mukanaan lisää innostavia aiheita, syvällisiä keskusteluja ja yhteisöllisyyttä. Odotamme innolla, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Ystävät, kiitos jälleen kerran tästä upeasta vuodesta!

Pssst. Jos haluat blogistiksi, huikkaa meille. 🫰

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia.

VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.