2.11.2023 | Myynti & markkinointi

Optimoi markkinointisi asiantuntijavinkein

Optimoi markkinointisi asiantuntijavinkein: digitaalinen läsnäolo, asiakaskohtaaminen & datan hyödyntäminen. Katso tallenteet!

Ohjelmistoyrityksen menestyksen peruspilarit ovat paljon enemmän kuin vain tekninen osaaminen ja innovaatiot. Jätä mututuntuma historiaan ja sukella markkinoinnin maailmaan!

Kun haluat viedä yrityksesi seuraavalle tasolle digitaalisessa ympäristössä, on tärkeää ymmärtää, kuinka digitaalinen läsnäolo ja datan hyödyntäminen voivat työskennellä yhdessä. Näillä kahdella alueella on valtava potentiaali parantaa tuloksiasi.

Vinkit, joilla saavutat markkinointi- ja myyntitavoitteesi

Näiden tallenteiden sisältämät opit ovat räätälöity ohjelmistoalan johtajille, joiden tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa, parantaa brändin näkyvyyttä ja vahvistaa asiakassuhteita. Käytä hetki ajastasi viisaasti. Nämä tallenteet voivat antaa sen ratkaisevan oivalluksen, joka muuttaa yrityksesi markkinointistrategiaa ja luo kestävää kasvua.

Avaa ovi datavetoiseen markkinointiin ja lisää myyntiäsi.

Mututuntuman varassa toimiminen ei ole kestävä strategia. Peter Sandeenin avulla saat käsityksen siitä, kuinka tehokasta konversio-optimointia tulisi tehdä. Datan kerääminen, ymmärtäminen ja muuntaminen käytännön toimenpiteiksi ovat markkinoinnin kivijalka. Katso tallenne materiaalipankissa ja verkostoitu Peterin kanssa LinkedIn:ssä.

Näin luot erinomaisen asiakasyhteyden

Menestyvä asiakaskohtaaminen vaatii oikeanlaista otetta, olipa kohtaaminen livenä tai verkkossa. Aino Pajukangas Viestintätoimisto Aivelalta opastaa kuinka luodaan vahva yhteys asiakkaaseen molemmissa ympäristöissä. Opi parhaat vinkit viestinnän ammattilaiselta! Tutustu tallenteeseen materiaalipankissa ja Ainoon LinkedIn:ssä.

Muuta verkkosivukävijät maksaviksi asiakkaiksi

Miten varmistat, että vierailijat muuttuvat maksaviksi asiakkaiksi? Santtu Kottila Leadoo Marketing Technologiesista vastaa tähän. Hän antaa konkreettisia vinkkejä ja työkaluja siihen, miten tehostat konversiopolkuanne. Syvenny aiheeseen materiaalipankissa ja verkostoidu Santun kanssa LinkedIn:ssä.

Muista, että tehokas markkinointi on investointi – sekä aikaan että resursseihin. Kun panostat markkinointiin oikein, se ei ole pelkkä kulu, vaan sijoitus tulevaisuuden menestykseen.

Pysy siis ajan tasalla avullamme ja pidä yrityksesi kilpailukykyisenä.

Jäsenedut odottavat sinua

Tilaisuuksiemme tallenteet ovat jäsentemme käytössä maksuttomasti materiaalipankissa, josta löydät runsaasti erilaisia sisältöjä. Muistathan, että jäsenetuna osallistut myös maksutta tapahtumiimme ja käytössäsi on monipuoliset jäsenpalvelut.

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia. VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiin.


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.