5.10.2023 | SaaS

Ota haltuun SaaS-bisneksen parhaat kasvuhakkeroinnin työkalut

Löydä tietoa rahoituskierroksista, yrityskaupoista ja tietoturvasta. Pysy askeleen edellä nopeasti kehittyvällä softa-alalla.

Softa-ala muuttuu nopeasti ja ajan tasalla pysyminen on välttämätöntä, ei vain selviytymiselle, vaan myös menestymiselle. Software Finlandin koulutuspaketti on suunnattu juuri sinulle, SaaS-yritysjohtaja tai ohjelmistoyrittäjä, joka haluat olla askeleen edellä muita. Tallenteet tarjoavat syvällistä tietoa kolmesta polttavasta aiheesta: rahoituskierroksista, yrityskaupoista ja tietoturvasta.

Mutta miksi nämä kolme? Koska nämä alueet määrittävät yrityksesi menestyksen seuraavina vuosina. Olipa kyseessä sitten uuden kasvupääoman hankinta, strateginen yrityskauppa tai tietoturvan vahvistaminen, tämä koulutuspaketti tarjoaa sinulle työkalut ja tiedot, joita tarvitset.

SaaS-rahoituskierros: Valmistaudu menestyksekkääseen rahoituskierrokseen

Opi, kuinka SaaS-yritys valmistellaan onnistuneelle rahoituskierrokselle ja miten varmistaa riittävä kasvupääoma. Studiossa käydään läpi rahoituskierroksen vaiheet, keskeiset metriikat ja juridiset prosessit.

Studiossa tuttuun tapaan SaaS-klubin luotsi Antti Pietilä, kasvuyritysten juridiikkaan ja rahoituskierroksiin perehtynyt asianajaja Olli Oksman (Kalliolaw) ja softaliiketoiminnan sekä kasvun asiantuntija Sakari Pihlava (Vendep Capital).

SaaS-yrityskaupan perusteet: Miten houkutella potentiaaliset ostajat?

Mitkä SaaS-yritykset kiinnostavat ostajia eniten? Mitkä ovat yrityskauppaprosessin keskeiset vaiheet ja miten valmistautua kauppaan? Kuuntele asiantuntijoiden näkemyksiä ja saat parhaat vinkit.

Studiossa SaaS-klubin luotsi Antti Pietilä, kasvuyritysten juridiikkaan ja rahoituskierroksiin perehtynyt asianajaja Olli Oksman (Kalliolaw) ja softaliiketoiminnan sekä kasvun asiantuntija Sakari Pihlava (Vendep Capital).

Tietoturva: Liiketoiminnan välttämätön edellytys

Tulevaisuudessa tietoturvan rooli yritystoiminnassa vain korostuu. Onko yrityksesi valmis vastaamaan kasvaviin tietoturvan haasteisiin? Katso ja opi, mitä EU:n verkko- ja tietoturvadirektiivi tuo tullessaan ja miten tietoturvasta tehdään yritystoiminnan myyntivaltti.

Studiossa SaaS-klubin luotsi Antti Pietilä, VR:n CISO Mikke Maronen ja 2NS:n Juho Ranta.

Nämä studiotilaisuudet tarjoavat arvokasta tietoa jokaiselle softa-alan toimijalle. Suosittelen lämpimästi ottamaan hetken aikaa ja tutustumaan tallenteisiin – ne voivat antaa juuri sen tiedon tai oivalluksen, joka auttaa viemään yritystoimintaasi seuraavalle tasolle.

Pidä huolta yrityksestäsi ja sen tulevaisuudesta. Investoi aikaasi oppimiseen ja varmista, että olet aina askeleen edellä kilpailijoitasi. Kurkkaa kaikkiin jäsenetuihimme.

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia.

Nautin itsepäisen westien kanssa touhuamisesta, tuoreista kukkakimpuista, opiskelusta ja sunnuntaikävelyistä kahviloihin. Arvostan aitoja keskusteluja ja juttelen mieluusti kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tapahtumissamme tai haluat jakaa ajatuksiasi (tai toiveitasi) toimintaamme liittyen!

VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme.


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.