29.11.2023 | Ohjelmistoala

Seuraa meitä somessa -Älä jää loopin ulkopuolelle

Seuraa Software Finlandia somessa! Pysy kartalla softa-alan trendeistä ja tapahtumista LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Somekanavat ovat juuri se paikka, missä softa-alan tuoreimmat trendit, ajankohtaiset uutiset ja kiinnostavimmat keskustelut kohtaavat. Älä jää loopin ulkopuolelle, seuraa meitä somessa ja pysy ajan tasalla kaikista softa-alan kuumimmista aiheista!

Seuraamalla kanaviamme saat ruudullesi reaaliajassa viimeisimmät uutiset, joiden avulla pysyt ajan tasalla alamme jatkuvista muutoksista. Pääset verkostoitumaan ja osallistumaan keskusteluun muiden softa-alan vaikuttajien kanssa sekä saat ensimmäisten joukossa tiedon kaikista tulevista tapahtumista, koulutuksista ja muista aktiviteeteista.

Älä siis missaa mahdollisuutta oppia uutta ja tavata samanhenkisiä ihmisiä.

LinkedIn

Täältä löydät asiantuntija-artikkeleita, alan tutkimuksia, uusimmat tapahtumat, jäsenkuulumiset ja vilkkaimmat keskustelut. Tämä on loistava paikka verkostoitua muiden teknologia-alan ammattilaisten kanssa. https://www.linkedin.com/company/software-finland/

+ Käy kurkkaamassa SaaS Finlandin LinkedIn showcase-sivua, josta löydät kattavan kokoelman parhaita vinkkejä, artikkeleita, uusimpia kuulumisia ja tietoa tulevista tapahtumistamme. Tämä sivu on erinomainen resurssi kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla SaaSin uusimmista trendeistä ja olla osana SaaS -yhteisöämme. https://www.linkedin.com/showcase/saas-finland/

Instagram

Kuvien ja tarinoiden kautta pääset kurkistamaan kulissien taakse. Seuraa meitä nähdäksesi, miten tapahtumamme elävät ja miten projektimme edistyvät. https://www.instagram.com/softwarefinland/

Facebook

Täällä saat tietoa uusimmista uutisista sekä tulevista tapahtumistamme ja pysyt ajan tasalla yhdistyksemme toiminnasta. https://www.facebook.com/SoftwareFinland

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, kysymään ja kommentoimaan! 💖 Voit ottaa meitä myös hihasta kiinni, olemme täällä apunasi.

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia.

Nautin itsepäisen westien kanssa touhuamisesta, tuoreista kukkakimpuista, opiskelusta ja sunnuntaikävelyistä kahviloihin. Arvostan aitoja keskusteluja ja juttelen mieluusti kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tapahtumissamme tai haluat jakaa ajatuksiasi (tai toiveitasi) toimintaamme liittyen!

VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.