26.10.2023 | Yleinen

Sinustako seuraava hallituksemme jäsen?

Software Finland ry:tä luotsaa hallitus, joka koostuu softa-alan kokeneista ammattilaisista. Jäsenet sitoutuvat tehtävään vähintään vuodeksi, mutta suurin osa jatkaa vapaaehtoispestissä useampia vuosia.

Software Finland ry:n keskeinen tehtävä on auttaa suomalaisia ohjelmistoyrityksiä menestymään. Olemme nimittäin ylpeitä siitä, että täällä syntyy ohjelmistoja, jotka ovat huippulaatuisia ja kilpailukykyisiä. Ja me uskomme, että niiden avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat.

Olemme Suomen ainoa yhdistys, joka on olemassa vain softayrityksiä varten. Yhteisöömme kuuluu yli 600 yritystä johtajineen. Tarjoamme yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikutamme toimintaympäristöön näkyvästi ja pidämme äänekkäästi jäsenistömme puolta. Tavoitteenamme on olla – ei yhtään vähempää – kuin paras softayritysten yhteisö.

Hallituksessa vaikutat toimialan tulevaisuuteen

Software Finland ry:tä luotsaa hallitus, joka koostuu softa-alan kokeneista ammattilaisista. Jäsenet sitoutuvat tehtävään vähintään vuodeksi, mutta suurin osa jatkaa vapaaehtoispestissä useampia vuosia.

Pyrimme rakentamaan monipuolisen hallituksen, joka edustaa erikokoisia IT-alan yrityksiä, erilaisia liiketoimintamalleja ja eri elinkaaren vaiheissa olevia jäsenyrityksiä. Kaikilta hallituksen jäseniltä edellytetään syvää IT-alan tuntemusta ja vahvaa yritysjohtajuutta, mutta ennen kaikkea intohimoa alan kehittämiseen ja sen mahdollisuuksien laajentamiseen.

Hallituksemme keskeisin tehtävä on ohjata yhdistyksen strategiaa ja valvoa sen johtamista ja toimintaa. Tämä rooli antaa hallituksen jäsenille mahdollisuuden suoraan vaikuttaa siihen suuntaan, johon softa-ala kehittyy.

Sinustako uusi hallituksen jäsen?

Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan softa-alan kehitykseen ja haluat osallistua hallitustyöskentelyyn, löydät lisätietoja toimintamme arvoista ja tarkoituksesta sivuiltamme

Ilmoittaudu pikaisesti, sillä vuoden 2024 hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa. Tätä ennen haastattelemme tehtävään sopivat halukkaat.

Voit myös ottaa yhteyttä toimitusjohtajaamme Rasmukseen tai puheenjohtajaamme Pekkaan, jotka antavat mielellään lisätietoja.

Tutustu nykyiseen hallitukseemme

Yhdistyksen puheenjohtajana on vuonna 2023 Pekka Walkama. Hän on pitkän linjan digialan yrittäjä ja Avoin.Systemsin toimitusjohtaja. Hänen yli 20 vuoden ohjelmistoalan kokemuksensa pitää sisällään kansainvälisiä menestystarinoita perustamisesta yrityskauppoihin saakka.

Muut hallituksen jäsenet: 

Petri Aukia (Founder & Partner, Kamoon Digital Oy)
Esa Luoto (Director, Communications & Marketing, CGI)
Janina Luoto (CEO & Owner, Islet Group Oy)
Niilo Fredrikson (CEO, Efecte Plc)
Kimmo Koivu (Co-Founder & Vice-Chair, LATO Leadership Automation Tools Oy)
Antti Pietilä (CEO & Founder, Loyalistic Oy)
Juha Rokkanen (Founder, Rocterim Oy)
Vesa Sironen (Chairperson, Gapps)
Seppo Takanen (CIO, Siili Solutions Oyj)
Samuli Tursas (CEO & Co-founder, Liana Technologies)
Taija Engman (CEO & Founder, Good Sign Solutions)
Lassi Virtanen (Founder, Pilvi.com)

Ota yhteyttä

Rasmus Roiha 
Toimitusjohtaja, Software Finland
0400 180 434
rasmus@softwarefinland.fi 
LinkedIn

Pekka Walkama 
Puheenjohtaja, Software Finland
CEO, Avoin.Systems
pekka.walkama@avoin.systems
LinkedIn

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia. VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiin.

 


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.