22.6.2023 | Yleinen

Softa-Slämäri paljastaa IT-alan superstarat!

Softa-Slämäri yhdistää uudenlaisella tavalla kasvot koodin takana oleviin nimiin. Tutustu softa-alan vaikuttajiin. Katso videot!

Tiedättekö sen kuumottavan tunteen, kun pitkästä aikaa löydätte vanhan kaverikirjanne kaapin pohjalta, ja silmienne edessä avautuu aikamatka läpi lukemattomien muistojen, naurunpyrskähdysten ja huvittavien kommenttien? Noh, tänä kesänä teleportaamme teidät tämän nostalgisen tunnelman äärelle, sillä kutsuimme ensimmäisen setin alan merkityksellisimpiä vaikuttajia osallistumaan ainutlaatuiseen projektiimme: Softa-Slämäriin. 

Slämäri (kaverikirja) on perinteinen tapa tallentaa ystävien muistoja, kommentteja, vitsejä ja persoonallisia ajatuksia. Tästä syystä olemme luoneet Softa-Slämärin, jossa esittelemme alan johtajia – niin heidän ammatillisia saavutuksia kuin hieman vähemmän vakaviakin puolia. 

Tutustu softa-alan vaikuttajiin 

Tiedämme, että tiimien vahvuus on tunnetusti erilaisissa ihmisissä. Jokainen meistä tuo oman ainutlaatuisen mausteensa soppaan. Tämä on juuri se syy, miksi Softa-Slämäri on niin tärkeä. Sen kautta pääsemme tutustumaan alan vaikuttajiin tavoilla, jotka eivät normaalisti pääse loistamaan kokouksissa tai Slack-keskusteluissa. Softa-Slämärissä he voivat olla oma itsensä. Ja mikä parasta, Softa-Slämärin kautta saamme upean tilaisuuden nostaa esille näitä mielenkiintoisia persoonia.

Haluamme yhdistää kasvot koodin takana oleviin nimiin. Slämäri tarjoaa myös loistavan foorumin jatkaa keskustelua IT-alan kehityksestä, trendeistä ja haasteista, mutta hauskalla ja vähemmän vakavalla otteella. Softa-Slämärissä kaikilla on tilaa loistaa, olitpa C++ -guru vai CTO. 

Katso videot!

Julkaisemme kesällä sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Lisää on luvassa syksyllä. Voit ilmiantaa suosikkihenkilösi tai itsesi kandidaatiksi syksyn tulevaan Softa-Slämyyn: johanna@softwarefinland.fi

Nähdään Slämärissä! 👇

Esittelyssä Antti Partanen, joka tällä hetkellä johtaa IBM Finlandia. Hän on teknologia- ja liiketoimintajohtaja, jolla on laaja kokemus myynnin, markkinoinnin ja palveluiden johtamisesta suoraan sekä kanavien kautta. Uransa aikana hän on ollut mukana rakentamassa uusia yrityksiä ja johtamassa useita muutosprojekteja. Supervoimana on ihmisten johtaminen, ja hänellä on kyky saada jokaisesta ihmisestä parhaat puolet esiin.

Esittelyssä Hanna Kivelä, joka on Fujitsun toimitusjohtaja Suomessa ja Virossa. Hänellä on laaja kansainvälinen johtamiskokemus. Hän on tunnettu vahvasta ja arvostetusta johtamistyylistään, joka inspiroi ja kannustaa tiimejä saavuttamaan tuloksia selkeän vision ja strategian avulla.

Tutustu koko jäsenistöömme

Muista, että Softa-Slämäri on vain jäävuoren huippu. Kannustan sinua tutustumaan koko jäsenistöömme. Jokainen jäsenemme tuo oman ainutlaatuisen osaamisensa ja näkökulmansa yhteisöömme.

Tutustu jäsenistöömme, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluihin. Ole rohkea ja ota yhteyttä, jaa kysymyksiäsi, ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Yhdessä voimme luoda elävän ja moniäänisen yhteisön.

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Tällä hetkellä yhteisömanageroin yli 600 softa-alan yrityksen heimoa johtajineen Software Finlandilla. Ota yhteyttä, kun yhteisömme ja tapahtumamme innostavat!


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.