6.3.2017 | Ohjelmistoala

Tavoitteena Latinalaisen Amerikan markkinat

Palvelu osaksi kymmeniä tuhansia työasemia Applixure vie palvelunsa Brasilian markkinoille kymmeniin tuhansiin työasemiin. Työasemien toimivuuden ja kunnon mittaamiseen keskittynyt kotimainen ohjelmistoyritys Applixure jatkaa kansainvälistymistään. Vuos

Palvelu osaksi kymmeniä tuhansia työasemia

Applixure vie palvelunsa Brasilian markkinoille kymmeniin tuhansiin työasemiin. Työasemien toimivuuden ja kunnon mittaamiseen keskittynyt kotimainen ohjelmistoyritys Applixure jatkaa kansainvälistymistään. Vuosi sitten Isoon-Britanniaan laajentuneen Applixuren uusi merkittävä avaus suuntaa Latinalaisen Amerikan markkinoille. Brasilian johtava ict-palvelutalo Cimcorp Group on valinnut Applixuren ohjelmiston omaan palveluvalikoimaansa. Yhteistyö tuo Applixuren työasemien toimivuuden ja kunnon seurannan Cimcorp Groupin yli 3 000 asiakasorganisaation kymmenien tuhansien työasemakäyttäjien avuksi. Cimcorp Group aikoo panostaa kumppanuuteen merkittävästi alusta lähtien.

Cimcorp Group

Brasilialainen integraattori CIMCORP S/A on etsinyt jo jonkin aikaa innovatiivisia Saas palveluita tarjoavia yrityksiä kumppaniksi seuraavilta aloilta: IoT, tietoturva ja turvapalvelut (esim. video ja kulunvalvonta), mobiiliratkaisut, SOC/NOC ohjelmistot, analytiikka ja big data. Asiakkaita Cimcorp Groupilla on yli 3000 useilta eri toimialoilta; valmistava teollisuus, julkinen sektori (sairaalat, virastot, kunnat, jne.), kauppa, energia ja finanssisektori. Cimcorp Group etsii itsellensä kilpailuetua ja haluaa profiloitua uuden ajan integraattoriksi.

Sitounut kumppani

Cimcorp Group valikoi kumppaninsa tarkasti. Applixuren lisäksi, Cimcorp Group on evaluoinut yli 25 teknologiayritystä ja aikoo jatkaa prosessia myös vuoden 2017 loppuun asti. Evaluointi noudattaa ennalta mietittyä prosessia, jossa teknologia ja yritys arvioidaan ensin sisäisen testauksen kautta, jonka jälkeen pyritään hakemaan olemassaolevia asiakkaita pilotointiin. Prosessissa ovat mukana, yrityksen johdon lisäksi, Cimcorp Groupilta tuotevastaavia sekä myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehityksen osaajia. Teknologian lisäksi arvioidaan yrityksen toimintaedellytykset Brasilian markkinoilla. Mikäli sopimus syntyy, Cimcorp Group on valmis panostamaan kumppanuuteen vahvasti.

Hieno tilaisuus kansainvälistyville teknologiayrityksille

Kansainvälistyminen on vaikeaa ja usein hyvinkin pääomasidonnaista ja aikaa vievää. Yhteistyö Cimcorp Groupin kanssa avaa ovet Brasilian 200 miljoonan asukkaan markkinoille ja mahdollisesti muihinkin Latinalaisen Amerikan maihin. Mikäli yritys on jo etabloitunut kotimarkkinoille merkittävien asiakkuuksien kautta, rahoitusrakenne mahdollistaa panostamisen kansainvälisille markkinoille ja tiimissä on kansainvälistä osaamista, yhteistyö Cimcorp Groupin kanssa on loistava mahdollisuus.

Kirjoittanut: Petri Rinne
Asiantuntija, Profict Partners Oy
profict.fi      @rinne01View Arnetech on LinkedIn


Ilmoitus Ohjelmisto- ja e-business ry:n sivuilla

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.