21.12.2023 | Yleinen

TOP 5 studiotilaisuutta vuonna 2023

Hyödynnä jäsenetujasi: tutustu suosittuihin studiotallenteisiin ja SaaS Akatemiaan materiaalipankissamme. Päivitä osaamistasi.

Oletko Software Finlandin jäsen? Jos kyllä, sinulla on mahdollisuus kohottaa ammattitaitoasi ja napata työsalkkuun uusia taitoja. Materiaalipankkimme tarjoaa sinulle pääsyn studiotilaisuuksiemme tallenteisiin, jotka ovat saatavilla milloin ja missä tahansa.

Materiaalipankissa on tarjolla yli 50 koulutusta, joissa käsitellään kaikkea IT2022-projektitoimitusehdoista tekoälyyn. Lisäksi tarjolla on käytännöllisiä työ- ja osakassopimusten pohjia, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle softa-alan johtajalle.

Kasvata osaamistasi

Tutustu vuoden 2023 suosituimpiin studiotallenteisiin sekä SaaS Akatemian verkkokurssiin, joka on saavuttanut jo ensimmäisenä kuukautena suurta suosiota. Olipa kiinnostuksen kohteesi tekoäly, tietoturva tai liiketoiminnan kehittäminen, nämä kurssit tarjoavat arvokasta tietoa ja uusia oivalluksia jokaiselle oppijalle.

Kaapataan ilmastonmuutos koodilla

Ota haltuun, miten data ja digitalisaatio voivat olla keskeisiä aseita ilmastonmuutoksen torjumisessa ja miten voit yritysjohtajana päästä käsiksi “vihreään rahaan”. Digitalisaatio on ainoa ihmisen toiminnan osa-alue, jonka hiilijalanjälki kasvaa. Tiedätkö, että sen ennustetaan jopa tuplaantuvan vuoteen 2025 mennessä vuoden 2017 tasosta? Mutta kuka sanoi, että teknologia ei voi olla osa ratkaisua! Ota siis haltuun, miten data ja digitalisaatio voivat olla keskeisiä aseita ilmastonmuutoksen torjumisessa. Asiantuntijana Ilmastorahaston Pia Erkinheimo. Case Infrakitia avaa Teemu Kivimäki. Katso studiotilaisuuden tallenne.

Tutki, testaa, optimoi: muuta verkkoliikenne liideiksi!

Santtu Kottila, CMO Leadoo Marketing Technologiesilta, tarjoaa koulutuksessaan tietoa siitä, kuinka verkkosivut voidaan muuttaa tehokkaaksi liidikanavaksi. Osallistujat saavat tietoa nykyaikaisista ostajien käyttäytymismalleista ja siitä, miten verkkosivustot voivat vastata paremmin näihin tarpeisiin. Koulutus tarjoaa konkreettisia strategioita, työkaluja ja käytäntöjä liidigeneroinnin ja konversion optimointiin. Asiantuntijana Santtu Kottila. Löydät studiotilaisuuden täältä.

Kuinka teet enemmän rahaa SaaS-palvelulla
– Hinnoittelu ja paketointi

Syvenny SaaS-innovaatioiden tehokkaaseen monetisointiin, kannattavan kasvun menestystekijöihin sekä alan parhaisiin hinnoittelukäytäntöihin. Koulutus on räätälöity SaaS-yrityksen perustajille, johtajille ja kaikille muille kaupallisen toiminnan puolella työskenteleville tai siitä kiinnostuneille. Opit, miten kannattava kasvu saavutetaan hinnoittelun keinoin, saat tietää, miksi kaupalliset innovaatiot tyypillisesti onnistuvat tai epäonnistuvat, ja kehität ymmärrystäsi tehokkaan hinnoittelumallin määrittämisestä. Asiantuntijana liikkeenjohdonkonsultti Pyry Päivölä Simon-Kucherilta. Katso tallenne.

Tietoturva liiketoiminnan edellytyksenä

Tulevaisuudessa asiakkaiden kyberturvallisuuden vaatimukset liikekumppaneille ja alihankkijoille tiukkenevat entisestään. Raudanluja tietoturva on välttämättömyys, josta ei enää tingitä. Varmista, että olette hyväksyttävä yhteistyökumppani myös jatkossa. Opi VR:n CISO Mikke Marosen ja 2NS:n Juho Rannan johdolla, Millaisia velvoitteita NIS eli EU:n verkko- ja tietoturvadirektiivi tuo tietoturvan sääntelyyn? Millainen tietoturvan rooli on SaaS-palveluiden hankinnassa? Entä miten tietoturvasta tehdään oman palvelun myyntivaltti? Katso studiotilaisuus.

Fokus IT2022-projektitoimitusehtoihin

Tämä koulutus, jota johtaa HPP Asianajotoimiston teknologia- ja tietosuojapraktiikan vetäjä Kari-Matti Lehti, antaa syvällisen ymmärryksen IT2022-projektitoimitusehdoista. Näiden ehtojen tavoitteena on helpottaa erikokoisten yritysten välistä tasapainoista sopimista, huomioiden sekä toimittajien että ostajien tarpeet. IT2022-ehtoja käyttää yli 1200 IT-toimittajaa ja ostajaa, mikä tekee niistä alan standardin. Koulutus tarjoaa kattavaa tietoa parhaista käytännöistä projektisopimuksissa, auttaen osallistujia hallitsemaan sopimusprosessit tehokkaasti. Asiantuntijana Kari-Matti Lehti, HPP Asianajotoimisto. Katso studiotilaisuus.

PLUS +

SaaS Akatemia -verkkokurssi

SaaS Akatemia -verkkokurssilla käymme läpi, mitä menestykseen tarvitaan aivan alusta menestyksen porteille asti. Saat työkalut ohjata SaaS-yritystä kohti menestystä, tunnistaa vaaranpaikkoja ja löytää kilpailuetua. Koulutus on tehty erityisesti B2B SaaS-yrityksille. Se soveltuu niin teknisille kuin ei-teknisille ammattilaisille, ja antaa valmiudet SaaS-bisneksen luomiseen sekä johtamiseen. Asiantuntijana Antti Pietilä, SaaS Finlandin vetäjä. Klikkaa kurssille tästä.

Aloita jo tänään

Nämä koulutukset ovat suunnattu juuri sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla ja kehittää ammattitaitoasi. Älä jää paitsi mahdollisuudesta oppia uusia taitoja tai päivittää tietosi softa-alan viimeisimmistä trendeistä.

Kirjaudu materiaalipankkiin jo tänään ja aloita oppimismatkasi!

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Olen Software Finlandin yhteisömanageri. Minulla on yli 6 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta. Intohimona luoda positiivisia ja kannustavia ympäristöjä, joissa jokainen tuntee olevansa kuullut ja arvostettu. Tavoitteenani on varmistaa, että jokainen yhteisömme jäsen saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja pystyy hyödyntämään yhteisön tarjoamia mahdollisuuksia.

VinkVink: muista ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme


Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.