Tänä keväänä M&A-sarjassa perehdytään neljän studiotilaisuuden verran yrityskauppaprosesseihin sekä asiantuntijoiden avun hyödyntämiseen silloin, kun softafirma hakee oman pääomapohjansa vahvistamista tai omistajat exitiä.

Kaikki sarjan materiaalit tulevat olemaan saatavilla yhdistyksen jäsenille materiaalipankissa tapahtumien jälkeen. Seuraavana tulossa on:

Kokemus puhuu! Kuulemme sarjayrittäjä Kim Nybergin käytännön kokemuksia ja oppeja lukuisista tehdyistä yrityskaupoista, niin myyjän kuin ostajan rooleissa, sekä millä tavoin eri asiantuntijat ovat olleet mukana niihin liittyvissä prosesseissa.

Osa 3: Minkälaisiin juridisiin kysymyksiin kannattaa varautua

Tässä tilaisuudessa käsittelemme käytännönläheisesti ohjelmistoalan yritysjärjestelyihin liittyviä oikeudellisia kysymyksiä sekä tyypillisiä haasteita ja riskejä yritysjärjestelyissä, joissa ohjelmistoyrittäjä on myymässä omistamaansa yritystä tai osaa siitä suomalaiselle tai kansainväliselle ostajalle.

Miksi osallistua 💡

Kim Nybergin seuraksi studiovieraaksemme saapuu Asianajotoimisto Lindfors & Co Oy:n osakas ja asianajaja Antti Summa. Tilaisuus on suunniteltu softa-alan yrittäjille ja yritysjohdolle, jotka haluavat syventää osaamistaan yritysjärjestelyihin liittyen. Tavoitteena on antaa osallistujille käytännön neuvoja ja työkaluja yrityskauppaprosessin suunnitteluun ja onnistuneeseen läpivientiin. Tervetuloa mukaan!