Bitesize: Näin rekrytoit softa-alan huippujohtajan

Alkaa: 24.01.2024 klo 08:30
Päättyy: 24.01.2024 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville. Aloita päiväsi johtajien urakonsulttitoimiston perustajan Julia Kaukisen inspiroivassa seurassa. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta! 

Julia avaa keskustelun jakamalla oivalluksia siitä, miten rekrytoitavat yritysjohtajat arvioivat ja valitsevat potentiaaliset työnantajat, ja kuinka te voitte optimoida kallista rekrytointiprosessianne. Alustuksen jälkeen aikaa on varattu myös keskustelulle. 

Miksi osallistuminen kannattaa:

  • Opit miten parannat yrityksesi houkuttelevuutta rekrytoivan silmissä ja ymmärrät miten houkutella huippujohtajia. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä ja kuulet parhaita käytäntöjä rekrytointiprosessin optimointiin, joiden avulla osaat houkutella teille sopivimpia hakijoita. 
  • Ymmärrät millä kriteereillä johtajat valitsevat työpaikkansa ja tekevät urasiirtonsa, näin osaat kohdentaa paremmin rekrytointiviestintääsi. 

Tilaisuus on myös mahdollisuus verkostoitua muiden softa-alan yrittäjien ja johtohenkilöiden kanssa sekä jakaa kokemuksia ja näkemyksiä aiheesta. 

Voit tutustua etukäteen aiheeseen, lukemalla Julian blogin täältä.

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Julia Kaukinen

Julia Kaukinen on johdon urakonsulttitoimiston perustaja ja pääurakonsultti, työnhakuvalmentaja sekä Johtajat työnhaussa -uutiskirjeen tuottaja. Hän puhuu johdon työnhausta, inhimillisestä rekrytoinnista ja yrityskulttuurisopivuuden tärkeydestä.  

Kaukinen Consulting on kaupallistanut yli 250 johtajaa ja haastattelut yli 400 johtajaa työnhakuun liittyvissä asioissa. Kaukinen Consultingin palveluksessa on noin 10 hengen tiimi, joka auttaa johtajia LinkedIn-profiilien ja CV-päivitysten kanssa, asiantuntijabrändäyksessä ja työnhaussa.  

Urakonsulttitoimiston avulla johtajat rakentavat itselleen urastrategioita ja löytävät itselleen sopivia työnantajia sekä arvojensa ja kunnianhimonsa mukaisia tehtäviä. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.