Fokus IT2022-projektitoimitusehtoihin

Alkaa: 21.03.2023 klo 09:00
Päättyy: 21.03.2023 klo 10:30

Päivitettyjen IT2022-projektitoimitusehtojen tavoitteena on, että eri kokoisten yritysten olisi mahdollisimman helppoa päästä keskenään tasapainoiseen sopimukseen.

Perehdymme IT2022-projektisopimusehtoihin tarkemmin ja otamme haltuun projektisopimusten parhaat käytännöt Software Finlandin (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) online-koulutuksessa 21.3. klo 9 alkaen HPP asianajotoimiston teknologia- ja tietosuojapraktiikan vetäjän Kari-Matti Lehden johdolla.

IT2022-sopimusehdoissa on huomioitu laajasti niin IT-projektien toimittajien kuin ostajien tarpeet, ja ne ovat kehittyneet vuosikymmenien aikana yhteistyössä molempien osapuolten kanssa. Tämä varmistaa sen, että IT-alan yleiset sopimusehdot ovat markkinaehtoiset ja niin toimittaja- kuin ostajapuolen hyväksymät.

Yli 1200 IT-toimittajaa ja ostajaa käyttääkin ehtoja päivittäisessä tekemisessään. Myös suurimmalle osalle yhdistyksemme jäsenistä IT-alan yleiset sopimusehdot on tuttu jo vuosien takaa. Tiesithän, että jäsenenämme saat sopimusehtojen jo valmiiksi vaatimattomasta hinnasta vielä 40% alennuksen.

Tervetuloa mukaan oppimaan, miten päivitetyt IT2022-projektitoimitusehdot helpottavat sopimusten tekemistä! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Software Finland ry:n jäsenille.

Tilaisuudessa äänessä

Kari-Matti Lehti

Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista.

Hänellä on yli 20 vuoden sekä kotimainen että kansainvälinen kokemus ICT-alan sopimuksista, ulkoistuksista, immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja digitalisaatiosta. Kari-Matti on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviin järjestelyihin, tuotteistamisiin, strategioihin ja niiden implementointiin.

Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.