Johtoryhmä-klubi: Muutosjohtaminen kasvuyrityksessä

Alkaa: 18.09.2024 klo 16:30
Päättyy: 18.09.2024 klo 20:00

Lämpimästi tervetuloa mukaan Software Finlandin Johtoryhmä-klubin tilaisuuteen. Tässä klubissa yhteen kokoontuu alan johtajanaiset. Pääset jakamaan kokemuksia vertaistesi kanssa luottamuksella sekä vaikuttamaan siihen, että tulevaisuudessa alamme johtotehtävissä olisi naisia entistä enemmän. Klubin tapaamisissa ja koulutustilaisuuksissa tullaan käsittelemään monipuolisesti kaikkea sitä osaamista, mitä softa-alan yrityksen johtoryhmässä toimiminen vaatii.

Kokoonnumme yhteen seuraavan kerran 18.9. klo 16.30-20 Ravintola Gilletissä Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Syksyn ensimmäisessä tapaamisessamme ääneen pääsee Vincitin liiketoimintajohtaja Henna Niiranen aiheella muutosjohtaminen kasvuyrityksessä. Niiranen vastaa siitä, että asiakkaiden liiketoiminta saa potkua digitaalisuudesta. Hän uskoo tiimijohtamiseen, yhteistyöhön ja inhimilliseen suorituksen johtamiseen. Puheenvuorossaan Henna kertoo, miten muutosta on tehty hankalassa markkinatilanteessa kulttuuri ja ihmisyys edellä, kuitenkin numerot huomioiden. 💙 Tutustu Hennaan Linkkarissa

Noudatamme tapaamisessa Chatham House Rulea sekä turvallisemman tilan periaatteita, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää minkään henkilöön liittyvän syyn, kuten iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan tai vammaisuuden perusteella.

Software Finlandin tapojen mukaan ohjelmassa on aina tilaa niin Q&A:lle kuin vapaalle keskustelulle. 💬 Tarjolla on purtavaa ja palanpainiketta, sekä mitä parhainta seuraa eli johtoryhmä kollegat, joten lämpimästi tervetuloa! 👋

Tilaisuudessa äänessä

Henna Niiranen

Henna Niiranen on IT-alan palveluyrityksen Vincitin liiketoimintajohtajana, joka vastaa siitä että asiakkaiden liiketoiminta saa potkua digitaalisuudesta. Henna uskoo tiimijohtamiseen, yhteistyöhön ja inhimilliseen suorituksen johtamiseen.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.