Julkiset ICT-hankinnat tietoisku – uhka vai mahdollisuus

Alkaa: 29.08.2023 klo 09:00
Päättyy: 29.08.2023 klo 10:00

Tervetuloa osallistumaan Teknologiateollisuuden järjestämään kiinnostavaan ja ajankohtaiseen tapahtumaan. Tietoisku järjestetään Teams:lla tiistaina 29.8.2023 klo 9-10. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 28.8. klo 16:00 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa!

”Valtio teki julkisia ICT-hankintoja 1160 miljoonan euron edestä viime vuonna. Eli noin 5 miljoonaa euroa on jaossa jokaisena työpäivänä, ilman yhtään puhelua tai tapaamista. Paljonko tulee B2B puolelta?”

Edellinen on lainaus Samuli Soinin esityksestä, joka pureutuu julkisen sektorin ICT-hankintoihin. Samuli vetää julkisen sektorin liiketoimintaa Alfame Systems Oy:ssa ja hän on erikoistunut julkisen sektorin ICT-hankintoihin. Esityksessään Samuli kertoo miksi julkisen sektorin ICT-hankintoja kannattaa harkita ja miten niihin kannattaa vastata. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Haluatko sukeltaa syvemmälle?

Tutustu myös Fair Play -työryhmämme toimintaan, joka käsittelee yhteiskunnan toimintoja, jotka ovat tai joiden tulisi olla markkinaehtoisia. Tule mukaan vaikuttamaan ja tee osasi avoimen ja reilun digiajan markkinan luomisessa!

Muista ilmoittautua myös 27.9. klo 8.30 alkavaan aamiaistilaisuuteemme, jossa käsittelemme aihetta ”Julkiset hankinnat – Elämälle vieras laki” asianajaja Johanna Maria Kajasteen (Kallio Asianajotoimisto) johdolla Ravintola Gilletissä.

Tilaisuudessa äänessä

Samuli Soini

Samuli Soini on ollut mukana digitalisoimassa noin 200 yritystä Euroopassa, osallistunut yli sataan ICT-projektiin ja johtanut kymmeniä eri ammattilaistiimejä. Hän on tuloshakuinen ja arvostaa prosesseja sekä työskentelyä ihmisten kanssa, Samuli on myynyt IT-palveluja miljoonien eurojen edestä ja luennoi mielellään myös yleisölle aiheistaan.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.