Bitesize: Kuinka saat tehot irti Microsoft Founders Hubin työkaluista

Alkaa: 17.05.2023 klo 08:30
Päättyy: 26.04.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville ja ottamaan selvää, millaista teknistä apua Microsoft Founders Hub -ohjelman myötä on saatavilla!

Keskiviikko 17.5.2023 startataan Microsoftin Mika Hämäläisen johdolla klo 8.30. Ohjelmassa on lyhyt alustus Microsoft Founders Hub -ohjelman myötä saatavilla olevasta teknisestä tuesta, ja millaisia siihen liittyviä malleja Microsoft tarjoaa. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, ja tehokkaassa bitesize-puolituntisessamme aikaa on varattu myös vapaaseen keskusteluun aamukahvittelijoitten kesken!

Miksi sinun kannattaa tulla linjoille: 

  1. Kuulet, minkälaista teknistä apua sovelluksien rakentamiseen on saatavilla 
  2. Opit, kuinka voit hyödyntää tekoälyä tuotteen rakentamisessa 
  3. Paikalla on aiheen asiantuntija vastaamassa kysymyksiisi heti 
  4. Kuten muitakaan kahvipöytäkeskusteluja, bitesize-tilaisuutta ei nauhoiteta. Se koetaan.


Microsoft Founders Hub for startups – ei pelkästään start upeille! 

Microsoft Founders Hub for startups on ohjelma, jolla Microsoft tukee eri vaiheissa olevia startupeja ja myöhemmässä vaiheessa olevia ohjelmistotaloja. Mukaan pääsee ihan jo ideavaiheessa ja tuen määrä kasvaa yrityksen kehittyessä. Ohjelman kautta on mahdollisuus saada jopa 150 000 $ edestä Azure crediteja sovelluksen rakentamiseen.  

Käymme kolmessa Bitesize-sessiossa läpi Microsoft Founders Hub –ohjelman eri osa-alueet ja miten ne toimivat:

👉 Tulossa kesäkuussa | Bitesize: Hyödynnä Microsoft Azure Marketplacea myynnin skaalaamiseen & globaaliin kaupankäyntiin

Voit tutustua aiheeseen ennakkoon osoitteessa: Microsoft for Startups | Microsoft 

Tilaisuudessa äänessä

Mika Hämäläinen

Mikan vastuulla Suomen Microsoftilla on ohjelmistotalo- ja Azure-liiketoiminnan vetäminen small, medium & corporate tiimissä. Roolissaan Mika auttaa eri vaiheissa olevia startupeja ja ohjelmistotaloja (ISV) menestymään Microsoftin ekosysteemissä. Mika on työskennellyt Microsoftilla 8 vuotta ja toiminut aiemmissa rooleissaan kumppanivastaavana, M365- sekä Azure-myyjänä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.