Vuoden Ohjelmistoyrittäjä ja Vuoden Digipalvelu

Alkaa: 09.11.2023 klo 16:00
Päättyy: 09.11.2023 klo 20:00

Juhlistamme tänä vuonna kahta merkittävää tunnustusta softa-alalla. Nostamme maljan teknologialle, yrittäjyydelle ja softan voimalle Bottalla (Museokatu 10, 00100 Helsinki).

Liity juhlimaan softa-alan parhaimmistoa

🏆 Vuoden Ohjelmistoyrittäjä – Arvostettu tunnustus on jaettu jo 22 kertaa. Tämä palkinto kunnioittaa ohjelmistoyrittäjää, joka on saavuttanut menestystä softa-alalla, on arvostettu kollegoidensa keskuudessa. Palkinnon saaja tulee olemaan henkilö, joka on toiminut inspiraationa muille yrittäjille ja edistänyt suomalaista ohjelmistoteollisuutta omalla esimerkillään.

🥇 Vuoden Digipalvelu -palkinto – Jaamme tänä vuonna Vuoden Digipalvelu -palkinnon jo viidettä kertaa. Tämä palkinto on suunnattu digipalvelulle, joka on jollakin tavalla mullistanut tapamme elää, tuonut iloa arkeemme, helpottanut ikävän asian hoitamista tai sujuvoittanut elämäämme.

Ilta, joka jää mieleesi

Palkintojuhlaan on kutsuttu Software Finlandin jäseniä, kutsuvieraita ja yhteistyökumppaneita viettämään unohtumatonta iltaa.

  • Pääset verkostoitumaan muiden alan huippujen kanssa.
  • Sinulla on mahdollisuus keskustella vuoden kuumimmista aiheista ja trendeistä.
  • Mahdollisuus viettää tunnelmallinen ilta Helsingin sydämessä, kera herkullisen ruuan ja juoman.
  • Ja ennen kaikkea, mahdollisuus juhlia ja arvostaa niitä, jotka tekevät suomalaisesta softa-alasta maailmanluokan.

Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tule mukaan juhlistamaan kanssamme suomalaisen softa-alan menestystä!

Ehdota Vuoden Digipalvelu -palkinnon saajaa!

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.