29.6.2022

Mimmit Koodaa finaaliin Blaze Awards –kilpailussa

Keväällä 2022 pyörähti käyntiin Blaze Awards. Kilpailu juhlii ja tekee näkyväksi tasa-arvon, moninaisuuden ja inkluusion eteen tehtävää työtä.   Mimmit Koodaa-ohjelma voitti maakohtaisessa Catalyst-kategoriassa ja jatkaa matkaansa kohti loppukilp

Keväällä 2022 pyörähti käyntiin Blaze Awards. Kilpailu juhlii ja tekee näkyväksi tasa-arvon, moninaisuuden ja inkluusion eteen tehtävää työtä.  

Mimmit Koodaa-ohjelma voitti maakohtaisessa Catalyst-kategoriassa ja jatkaa matkaansa kohti loppukilpailua, jossa kisaavat kaikki Pohjoismaat. 

Äänestä Mimmit voittoon

Catalyst-kategoriassa kilpailevat organisaatiot, joiden tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa katsomatta sukupuoleen, ihonväriin, uskontoon tai seksuaaliseen suuntautumisen.  

Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat muuttavat maailmaa. Ohjelma murtaa aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen ja IT-ala kuuluvat vain miehille tai matemaattisesti lahjakkaille. Samalla ohjelma tarjoaa ratkaisua IT-alan huutavaan osaajapulaan, kannustamalla naisia ja alanvaihtajia tutustumaan alaan ja sen työmahdollisuuksiin.  

Ohjelman ansiosta olemme matkalla kohti maailmaa, jossa tulevilla sukupolvilla on tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä alalla sukupuolesta ja taustasta riippumatta. 

Kannusta samalla myös muita suomalaisia

Kilpailussa on kaiken kaikkiaan kuusi kategoriaa: Trailblazer, Spark, Catalyst, Synergist, Guardian ja Groundbreaker.  

Käy äänestämässä samalla myös muita suomalaisedustajia heidän kategorioissaan: Jasmin Assulin (Trailblazer), Yesmith Sanchez (Spark), Futurice (Synergist), Reaktor (Groundbreaker)  ja Wärtsilä (Guardian) 

Vaikuta ja anna äänesi

Äänestysaikaa on 3.8.2022 saakka. Tästä äänestämään

 

Ohjelmisto- ja e-business ry:n Mimmit koodaa -ohjelma edistää sekä IT-alaa että laadukkaan softan syntymistä, sillä vain monimuotoisuudella maailmaan saadaan parempaa teknologiaa. Mimmit koodaa -ohjelma järjestää yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia tapahtumia ja koulutuksia IT-alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta, jotka haluavat tietää lisää ohjelmistoista tai alan uramahdollisuuksista. Ohjelmalla on laaja, valtakunnallinen yhteistyöverkosto, johon kuuluu muun muassa oppilaitoksia, alan yrityksiä ja lukuisia muita toimijoita.

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.