30.11.2022

Pekka Walkama jatkaa Ohjelmisto- ja e-business ry:n puheenjohtajana 

Hallituksemme jäseneltä vaaditaan softa-alan laajaa tuntemusta ja yritysjohtajuutta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta kehittää alaa ja sen mahdollisuuksia eteenpäin.

Suomen ainoan softa-alan yrityksiin keskittyvän yhdistyksen, Ohjelmisto- ja e-business ry:n, puheenjohtajana jatkaa Avoin.Systems Oy:n toimitusjohtaja Pekka Walkama. Vuosikokouksessa 30.11. uutena hallitukseen valittiin Liana Technologies Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Samuli Tursas

Yhdistystä luotsaa hallitus, joka koostuu softa-alan kokeneista ammattilaisista. Jäsenet sitoutuvat tehtävään vähintään vuodeksi, mutta suurin osa jatkaa vapaaehtoispestissä useampia vuosia.  

Ohjelmisto- ja e-business ry:n hallituksessa jatkavat seuraavat softa-alan vaikuttajat:  

Petri Aukia (Founder & Partner, Kamoon Digital Oy) 
Taija Engman (CEO & Founder, Good Sign Solutions) 
Niilo Fredrikson (CEO, Efecte Plc) 
Kimmo Koivu (Co-Founder & Vice-Chair, LATO Leadership Automation Tools Oy) 
Esa Luoto (Director, Communications & Marketing, CGI) 
Janina Luoto (CEO & Owner, Islet Group Oy) 
Antti Pietilä (CEO & Founder, Loyalistic Oy) 
Juha Rokkanen (Executive Vice President, Solteq Digital, Solteq Oyj) 
Vesa Sironen (Chairperson, Gapps)
Seppo Takanen (CIO, Director Continuous Services, Siili Solutions)
Lassi Virtanen (Founder, Pilvi™ & Senior Lecturer, Laurea University of Applied Sciences)

“Toivotamme Samuli Tursaan tervetulleeksi mukaan työskentelemään koko softa-alan toimintaedellytysten puolesta. Hän tuo hallitustyöskentelyyn tuoretta otetta, SaaS-liiketoimintaosaamista sekä näkemystä kehä kolmosen ulkopuolelta”, kertoo toimitusjohtaja Rasmus Roiha, Ohjelmisto- ja e-business ry

Hallitus pyritään rakentamaan niin, että edustajia on eri kokoisista, eri liiketoimintamallilla toimivista ja eri elinkaaren vaiheissa olevista jäsenyrityksistä. Hallituksemme jäseneltä vaaditaan softa-alan laajaa tuntemusta ja yritysjohtajuutta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta kehittää alaa ja sen mahdollisuuksia eteenpäin. Tyypillisesti hallitusjäsenyys kestää kolmesta neljään vuotta ja haku on avoin kaikille Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyrityksille. 

Lisätiedot: 

Rasmus Roiha  
Toimitusjohtaja, Ohjelmisto- ja e-business ry 
0400 180 434 
rasmus@ohjelmistoebusiness.fi  

Pekka Walkama  
Puheenjohtaja, Ohjelmisto- ja e-business ry 
CEO, Avoin.Systems 
pekka.walkama@avoin.systems 

Ohjelmisto- ja e-business ry on vuonna 1993 perustettu toimialan edustaja ja yritysjohdon yhteisö. Edistämme jäsenyritystemme menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa. Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on yli 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä. Tutustu jäseniimme.

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.