22.9.2023

Software Finlandin kasvu jatkuu: 39 uutta jäsentä

Toivotamme 39 uutta jäsentä lämpimästi tervetulleeksi. Verkostoon kuuluu jo yli 600 yritystä softa-alalta. Tutustu yhteisömme tulokkaisiin.

Vuodesta 1993 alkaen Software Finland ry on toiminut ohjelmistoalan edelläkävijänä ja yritysjohdon yhteisönä. Kevään aikana yhteisömme on jälleen kasvanut, ja on ilomme toivottaa 39 uutta jäsentä mukaan. Verkostoomme lukeutuu nyt yli 600 softa-alan yritystä johtajineen.

Jokainen uusi jäsen vahvistaa verkostoamme ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, yhteistyökuvioita ja näkökulmia, jotka auttavat meitä kaikkia menestymään ja kehittymään.

Olemme softa-alan yritysjohdon yhteisö

Jäsenenämme olet osa aktiivista yritysjohdon yhteisöä. Kanssamme opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksiasi muiden alan osaajien ja yrittäjien kanssa sekä kasvatat liiketoiminnallesi elintärkeää verkostoa.

Meitä yhdistää yhteinen intohimo ja sitoutuminen teknologiaan ja johtamiseen. Olemme kokoontuneet yhteen jakamaan kokemuksiamme, haasteitamme ja saavutuksiamme softa-alalla, joka on tunnettu sen nopeasta muutoksesta ja jatkuvista mahdollisuuksista.

Yhteisömme tarjoaa jäsenilleen vertaistukea, resursseja ja tietotaitoa, jotka auttavat navigoimaan muuttuvassa ympäristössä. Yhdessä olemme vahvempia, ja meidän yhteisömme edustaa softa-alan johtamisen huipputasoa.

Software Finland on Suomen ainoa yhdistys, joka on olemassa ainoastaan ohjelmistoalan yritysten hyväksi. Emme tavoittele voittoa, vaan keskitymme tukemaan jäsenyritystemme menestystä kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Kurkkaa jäsenetuihimme.

Uudet jäsenet

AI IO Oy
AskKauko Oy
Beaconsim Oy
BearIT Oy
Buddy Healthcare Ltd Oy
Cadapi Oy
Cloudberry AI
Computer Program Unit Oy
Csitea Oy Ab
Data Farm Oy
Ekahau Oy
Enterpay Oy
Eventio Group Oy
Genisys Oy
Hytrade Oy
Impala Services Oy
Koodarikuiskaaja (Elisa Heikura Oy)
Koud Oy
Kunto Solutions Oy
Loiki Oy
Marvel Consulting Group Oy
Myyrbase Oy
Nemit Oy
Percussio Oy
Pliant Oy
Professa Oy
Puolimatka Services Oy
Redicom Oy
ReSys Oy
Saarni Likeit Oy / Saarni Cloud
Sofecta Oy
Starcart Oy
Superoperator Oy
Systam Oy
TicTac Learn Ab
Translink Corporate Finance
Truesec Oy
Veikkaus Oy
Voice Intuitive Oy

Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi ja odotamme innolla yhteistyötä tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan!

Lue myös

👉 Tutustu jäseniimme ite wikin hakemistossa

👉 Lue blogi: 20 neuvoa softayrittäjälle taantuman kynnyksellä

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.