13.4.2018 | Ohjelmistoala

Ohjelmistoyrittäjä, hyödynnä jäsenetusi ja ota käyttöön maksuton lisänäkyvyys

Ehkä oletkin jo huomannut, että uudistimme hiljattain verkkosivumme. Uusi ilme ei suinkaan ollut muutoksista ainoa, sillä nykyään jäsenyritystemme tiedot tulevat Ohjelmistoyrittäjien sivuille suoraan Ite wikin profiilikorteista. Jos sinun yritykselläsi

Ehkä oletkin jo huomannut, että uudistimme hiljattain verkkosivumme. Uusi ilme ei suinkaan ollut muutoksista ainoa, sillä nykyään jäsenyritystemme tiedot tulevat Ohjelmistoyrittäjien sivuille suoraan Ite wikin profiilikorteista.

Jos sinun yritykselläsi ei vielä ole Ite wikin profiilia, se kannattaa käydä tekemässä vaikka heti. Jo pienellä puolen tunnin panostuksella saat yrityksellesi maksutonta lisänäkyvyyttä Ite wikissä ja meidän jäsensivuillamme.

Ohjelmisto- ja e-business ry:ltä pyydetään jatkuvasti vinkkejä sopivista ohjelmistojen toimittajista, ja Ite wikin yrityshaku vastaa juuri tähän käytännön tarpeeseen. Vihdoin voimme tarjota tehokkaan työkalun, jonka avulla jäsenemme voivat helposti esitellä osaamistaan ja tulla löydetyksi silloin, kun heidän osaamistaan etsitään.

Ohjelmistokumppaniksi Ite wikin voimalla

Liiketoiminnan digitalisoinnista kiinnostuneet ovat ottaneet Ite wikin nopeasti omakseen. Sivustosta on tullut suosittu lähde tiedonhakuun ja sopivien ohjelmistokumppanien kartoitukseen.

Suosio ei tule yllätyksenä, sillä ohjelmistotoimittajan etsintää helpottava Ite wiki vastaa todelliseen tarpeeseen. Markkinoinnin automaatiota kehittävän Hubspotin mukaan yli 77 prosenttia B2B-ostajista kertoo tekevänsä kattavan markkinakartoituksen ennen yhteydenottoa palveluntarjoajiin. Googlen mukaan 71 prosenttia yritysten päättäjistä ei aloita etsintää tietyn yrityksen verkkosivulta, vaan hakemalla tietoa yleisesti internetistä.

Merkittävä osa Ite wikin liikenteestä onkin maksutonta liikennettä Googlesta. Haun käyttäjät tulevat sivustolle hakiessaan tietoa erilaisilla ohjelmistoalan termeillä.

Eniten Ite wikissä lukijoita kiinnostavat etusivun lisäksi yritykset, työpaikat ja referenssit. Käytetyimpiä hakusanoja, joilla sivuille tullaan, ovat digitalisaatioon liittyvät termit, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, Business Intelligence, CRM ja toiminnanohjaus.

Vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä sivustoa on katseltu jo 130 000 kertaa, ja sivujen parissa on vietetty aikaa keskimäärin minuutti ja 49 sekuntia. Yritysten osaamista ja referenssejä on siis tutkittu n. 4000h alkuvuodesta.

Pienellä vaivalla iso hyöty

Ite wikin parhaita puolia ovat sen erinomainen kategorioiden ja osaamisalueiden luokittelu sekä näppärä lajittelutoiminto. Niiden ansiosta oman yrityksen osaamista ja referenssejä on helppo esitellä etsijälle. Kun tavoitteena on myynnin lisääminen, hyvä löydettävyys on ehdoton edellytys.

Tätä kirjoittaessani Ite wikistä löytyy jo 1582 it- ja ohjelmistoalan yritystä. Puuttuuko oma yrityksesi vielä joukosta? Maksutonta mahdollisuutta lisänäkyvyyden hyödyntämiseen ei ole syytä lykätä, vaan profiili kannattaa luoda mahdollisimman pian.

Lue tästä profiilin tekoon pikavinkit, joiden avulla pääset heti alkuun, saat yrityksellesi kuuluvan jäsenedun ja pääset kertomaan osaamisestasi kaikille, jotka sitä etsivät.

 

Päivitä tietonne ite wikiin ja Ohjelmistoyrittäjien sivuille seuraavalla tavalla:

  • Kirjaudu yritysprofiiliinne. Tilaa tarvittaessa muokkaussalasana tai luo uusi profiili, jos yrityksesi ei ole vielä ite wikissä.
  • Päivitä alkuun perustietonne ajan tasalle ja varmista, että jäsenyydet-kohdassa on ”Ohjelmisto- ja e-business” merkattuna. Huomaa, että mm. teknologiatagit ovat laajentuneet tänä vuonna.
  • Lisää teille tärkeimmän tarjonnan kuvaus ja referenssejä kattavasti profiiliinne. Tarjonnat ja referenssit nostavat sijoitustanne ite wikin hakutuloksissa ja ovat tärkeää sisältöä kumppania hakeville organisaatioille.
  • Ite wikin laajempi esite sisältäen mm. premium-toimintojen esittelyn ja analytiikkaa löytyy tästä.

Lisätietoja tarjoaa Johannes Puro  johannes.puro@itewiki.fi 040 726 2656. Voit buukata halutessasi 30 minuutin ite wikin esittelyn etänä tästä.

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.