Kaapataan ilmastomuutos koodilla

Alkaa: 12.10.2023 klo 09:00
Päättyy: 12.10.2023 klo 10:15

Digitalisaatio on ainoa ihmisen toiminnan osa-alue, jonka hiilijalanjälki kasvaa. Tiedätkö, että sen ennustetaan jopa tuplaantuvan vuoteen 2025 mennessä vuoden 2017 tasosta? Vielä huolestuttavampaa on, että tietotekniikan opiskelijat ja nuoret ammattilaiset eivät näe ilmastonmuutoksen merkitystä alallaan. 

Mutta kuka sanoi, että teknologia ei voi olla osa ratkaisua? Tule kuulemaan, kuinka data ja digitalisaatio voivat olla keskeisiä aseita ilmastonmuutoksen torjumiseen.  

Käymme läpi myös, miten yritysjohtajana voit päästä käsiksi “vihreään rahaan”. Jos olet softa-alan yritysjohtaja, tämä on studiotilaisuus, jota et halua ohittaa. 

Miksi osallistua? 

  • Opit minkälaisia rahoitusmahdollisuuksia Ilmastorahasto voi tarjota digifirmojen skaalauspolulla.  
  • Ymmärrät kuinka softa-alan yritykset voivat olla eturintamassa vihreässä vallankumouksessa ja mitä hyötyjä siitä voi saada. 
  • Kuulet, miten datalla saadaan vauhtia päästövähennyksiin ja miten digitalisaation kautta voidaan muuttaa perinteisiä toiminta-aloja myös ympäristöystävällisempään suuntaan. 
  • Verkostoidu muiden alan huippuosaajien ja päättäjien kanssa, jotka haluavat olla osa ratkaisua. 

Tule kuulemaan käytännönläheisiä ratkaisuja ja ymmärrät kuinka softa-alan yritykset voivat johtaa vihreää vallankumousta! 

Tutustu aiheeseen ennakolta, lukuvinkit:

Tilaisuudessa äänessä

Pia Erkinheimo

Pia Erkinheimo työskentelee Ilmastorahastossa johtoryhmän jäsenenä vastaten asiakkuustoiminnosta. Hänen taustansa on yrityksistä kuten Nordea, Nokia ja Capgemini. Euroopan komissio on hyötynyt hänen yli 15 vuoden T&T&I-kokemuksestaan ​​innovaatioasiantuntijana ja paneelinjäsenenä, ja hän on neuvonut G7-maita digitaalitekniikoissa, edistyneessä robotiikassa ja datataloudessa. Hän on hallituksen jäsen Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja on tai on ollut mukana puolella tusinassa startup-yrityksessä joko sijoittajana, hallituksen jäsenenä tai johtoryhmän jäsenenä. Hän on jäsen FiBANissa, Finnish Business Angels Networkissa, jossa hän oli myös hallituksen jäsen vuonna 2018. Pia on yksi perustajista Women in Tech Finlandissa, joka on monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta puolustava yritysverkosto. 


Teemu Kivimäki

Teemu Kivimäki on suomalainen yrittäjä ja Infrakit-yrityksen perustaja, joka on erikoistunut tarjoamaan digitaalisia ratkaisuja infrastruktuurihankkeiden hallintaan. Kivimäki on ollut keskeinen toimija yrityksen kasvussa ja kansainvälistymisessä, ja hän on tunnettu visiostaan tehdä infrastruktuuriprojekteista tehokkaampia ja kestävämpiä. Hän on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri ja ennen Infrakitin perustamista hän työskenteli mm. java-ohjelmistokehittäjänä konsulttimaailmassa ja tutkijana rakentamisen automaation parissa. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.