Bitesize: Näin otat käyttöösi Microsoft Founders Hubin edut

Alkaa: 26.04.2023 klo 08:30
Päättyy: 26.04.2023 klo 09:00

Tule aamukahville ja ota käyttöösi Microsoft Founders Hubin edut – Jaossa jopa 150 000 $ edestä Azure Creditejä 26.4. klo 8.30–9.00 Teamsissa.

Tervetuloa aamukahville! 26.4. startataan Microsoftin Mika Hämäläisen johdolla klo 8.30. Ohjelmassa on lyhyt alustus Microsoft Founders Hubin mukana saatavista Azuren ja muiden Microsoft-lisenssien eduista, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Aikaa on varattu myös vapaaseen keskusteluun aamukahvittelijoitten kesken!

Miksi sinun kannattaa tulla linjoille: 

  1. Tarjolla on mahdollisuus saada käyttöönne jopa 150 000 $ arvosta Azure crediteja
  2. Lisäksi tarjolla on Microsoft-lisenssejä niin ohjelmistokehitykseen kuin liiketoiminnan pyörittämiseen
  3. Paikalla on aiheen asiantuntija vastaamassa kysymyksiinne heti 
  4. Kuten muitakaan kahvipöytäkeskusteluja, bitesize-tilaisuutta ei nauhoiteta. Se koetaan.


Microsoft Founders Hub for startups – ei pelkästään start upeille! 

Microsoft Founders Hub for startups on ohjelma, jolla Microsoft tukee eri vaiheissa olevia startupeja ja myöhemmässä vaiheessa olevia ohjelmistotaloja. Mukaan pääsee ihan jo ideavaiheessa ja tuen määrä kasvaa yrityksen kehittyessä. Ohjelman kautta on mahdollisuus saada jopa 150 000 $ edestä Azure crediteja sovelluksen rakentamiseen.  

Käymme kolmessa Bitesize-sessiossa kevään 2023 aikana läpi Microsoft Founders Hub –ohjelman eri osa-alueet ja miten ne toimivat:

👉 Tulossa toukokuussa | Bitesize: Kuinka saat tehot irti Microsoft Founders Hubin työkaluista

👉 Tulossa kesäkuussa | Bitesize: Hyödynnä Microsoft Azure Marketplacea myynnin skaalaamiseen & globaaliin kaupankäyntiin

Voit tutustua aiheeseen ennakkoon osoitteessa: Microsoft for Startups | Microsoft 

Tilaisuudessa äänessä

Mika Hämäläinen

Mikan vastuulla Suomen Microsoftilla on ohjelmistotalo- ja Azure-liiketoiminnan vetäminen small, medium & corporate tiimissä. Roolissaan Mika auttaa eri vaiheissa olevia startupeja ja ohjelmistotaloja (ISV) menestymään Microsoftin ekosysteemissä. Mika on työskennellyt Microsoftilla 8 vuotta ja toiminut aiemmissa rooleissaan kumppanivastaavana, M365- sekä Azure-myyjänä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.