Uusi klubi johtajanaisille

Käynnistämme keväällä 2024 uuden klubin johtajanaisille. Tule mukaan jakamaan osaamistasi tulevaisuuden yritysjohdolle!

 

 

Klubi käynnistyy syksyllä

Ajattelemme usein, että Suomi on tasa-arvoinen eikä sukupuolella ole työelämässä merkitystä. Työ on meillä kuitenkin jakautunut vahvasti sukupuolen mukaan ja vain harva työskentelee alalla, jolle eri sukupuolia on sijoittunut tasaisesti. Esimerkiksi teknologiateollisuudessa naisia työskentelee kaiken kaikkiaan noin 23 % ja tietotekniikka-alalla alle 30 %.

💡 Tutustu lisää teknologiateollisuuden henkilöstön sukupuolijakaumaan

Software Finland ry on tehnyt viime vuosina aktiivisesti Mimmit koodaa -ohjelmallaan töitä sen eteen, että vahvasti miesenemmistöiselle ohjelmistoalalle myös naisten olisi helpompi tulla. Alalla on paitsi teknisissä asiantuntijatehtävissä, myös ylimmissä johtotehtävissä vielä hyvin vähän naisia.

Siinä missä työn sukupuolinen jakautuminen on yksi yhteiskuntamme tasa-arvohaasteista, on moninaisuudesta (diversity) yrityksissä monia etuja. Moninaisuus vaikuttaa myönteisesti työnantajamielikuvaan, siten liiketoiminnan tulokseen ja laajemmin talouteen.

💡 Tutustu lisää vaikuttamistyöhömme: Tasa-arvo, diversiteetti & Mimmit koodaa mediassa

On siis jälleen toimittava. Yritysjohdon yhteisö kun olemme, haluamme inspiroida alan johtajanaisia ottamaan seuraavaan stepin urapolullaan kohti toimitusjohtajan pestiä tai yrittäjyyttä. Aloitamme keväällä 2024 kokemusten jakamista ja osaamisen kehittämistä varten uuden vertaisverkoston, johtajanaisten klubin.

Tule mukaan & jaa osaamistasi

Klubin koulutustilaisuuksissa tullaan käsittelemään monipuolisesti kaikkea sitä, mitä toimitusjohtajilta ja yrittäjiltä vaaditaan: osaamista, tietoja, taitoa, luonnetta, luovuutta ja draivia. Kutsumme kokeneita konkareita jakamaan oppejaan niin yrityksistä kuin erehdyksistä tai asiantuntemustaan tietystä liiketoiminnan osa-alueesta, kuten:

Etsimme esikuviksi erityisesti johtajanaisia, mutta otamme verkostomme jokaisen osaajan, joka on valmis jakamaan asiantuntemustaan ja käytännön kokemuksiaan ohjelmistoalalla yrityksen ylimmistä johtotehtävistä lämpimästi vastaan. Tulisitko sinä mukaan jakamaan osaamistasi?

Ilmoittaudu puhujaksi, ehdota puheenaihetta tai kysy lisää: toimisto@softwarefinland.fi

Tulevat tapahtumat

Tutustu softa-alan parhaimpiin tapahtumiin

Uutta blogissa

Softa-alan parhaimmisto peilaa blogissamme ajankohtaisia ilmiöitä ja puheenaiheita. Tutustu!

Materiaalipankki

Materiaalipankki on palvelu, joka on tarkoitettu vain Software Finland ry:n jäsenille. Ulottuvillasi on ajasta ja paikasta riippumatta studiotasoisten koulutusten ja tilaisuuksiemme tallenteita sekä uusi, jäsenille maksuton, SaaS Akatemia -verkkokurssi. Tutustu lisää!

Materiaalipankki

Materiaalipankki on palvelu, joka on tarkoitettu vain Software Finland ry:n jäsenille. Ulottuvillasi on ajasta ja paikasta riippumatta studiotasoisten koulutusten ja tilaisuuksiemme tallenteita sekä uusi, jäsenille maksuton, SaaS Akatemia -verkkokurssi. Tutustu lisää!

Lue lisää nuoli Sisään materiaalipankkiin