Executive Club: Talous taantuu – työnantajakuva ei!

Alkaa: 31.01.2024 klo 09:00
Päättyy: 31.01.2024 klo 10:00

Talous sakkaa, mutta kilpailu ohjelmistoalan parhaista osaajista käy kuumana. Vetovoimainen työnantajakuva on kuin laittaisi rahaa pankkiin – se kantaa hedelmää myös silloin, kun rekrytointitarve on pienempi.  

Nopea muutos, teknologian kehitys ja markkinoiden dynaamisuus ovat tehneet ohjelmistoalalla työnantajamielikuvan kehittämisestä välttämätöntä. Taloudellisen laskusuhdanteen aikana tehdyt panostukset työnantajakuvaan voivat varmistaa, että yrityksesi on valmis hyödyntämään mahdollisuuksia, kun markkinat taas kääntyvät kasvuun. 

Onko organisaatiossanne selkeä suunnitelma työnantajakuvan kehittämiseen tuleville vuosille? Tämä tilaisuus antaa ajattelemisen aihetta työnantajakuvan kehittämiseen. 

Keskustelua ei nauhoiteta. Kaikki keskustelut käydään luottamuksella. 

Miksi sinun kannattaa osallistua? Saat näkemyksiä ainakin seuraavista aiheista: 

  • Kuinka luoda selkeä ja johdonmukainen suunnitelma työnantajakuvan vahvistamiseen?  
  • Työnantajan arvolupauksen muotoilu ja toteuttaminen: mitä lupaamme eri kohderyhmille?  
  • Miten tunnistaa ja saada sitoutumaan sisäiset sidosryhmät, jotka ovat avainasemassa? 
  • Miten saada työntekijälähettiläiden toiminnasta systemaattista ja tavoitteellista?  
  • Miten määritellä työnantajakuvatyön tavoitteet ja mittarit?

Kenelle? 

Tilaisuus on tarkoitettu Executive-tason jäsenille. Tilaisuus on yhdistyksemme jäsenille maksuton. 

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Aino Pajukangas

Aino Pajukangas on viestintäyrittäjä, joka on yli 20-vuotisen uransa varrella työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana sekä viestinnän johtotehtävissä valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä. 

Asiakkaat yleensä kääntyvät Ainon puoleen, jos he eivät saa sidosryhmiään ymmärtämään tuottamaansa arvoa eli heidän viestinsä kaipaa kirkastamista, jos he eivät ehdi tai osaa itse tuottaa tehokasta sisältöä verkkosivuille tai somekanaviin, kun he tarvitsevat apua ja ohjausta somen, erityisesti LinkedInin, käytössä tai jos he haluavat saada viestinsä esiin journalistisessa mediassa. 

Vapaa-aikanaan Aino kirjoittaa esikoiskirjaansa, joogaa, treenaa salilla, kuuntelee äänikirjoja sekä samoilee koiransa kanssa luonnossa. 

Viestintätoimisto Aivela on Software Finlandin kasvukumppani. ❤️


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.