ChatGPT: jokaisen myynti- ja markkinointiassari

Alkaa: 20.06.2023 klo 09:00
Päättyy: 20.06.2023 klo 00:00
Tervetuloa inspiroivaan aamuun, jossa softa-alan konkarit Riitta Raesmaa ja Petri Aukia käyvät läpi markkinoinnin ja myynnin prosessin tekoälyn hyödyntämisen kulmasta.

Esityksen käytännön esimerkit auttavat sinua “nollasta sataan” tekoälyn käytössä myynnin ja markkinoinnin työtehtävien tehostamisessa. Aihe on uusi ja ala kehittyy nopeasti, mutta jostain on aloitettava ja kiihtyvään junaan on helpompi hypätä tässä vaiheessa, kun tunnissa pääsee jo alkuun.

Sinun kannattaa osallistua, jos

  • Haluat tehosta myyntiä ja markkinointia: opit hyödyntämään ChatGPT-tekoälyä myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Tekoälyllä on potentiaali parantaa työn tuottavuutta merkittävästi, kymmenkertaistaen markkinointisuunnittelun, sisällöntuotannon ja myynnin tehokkuuden. Osallistumalla koulutukseen saat käytännön esimerkkejä ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää tekoälyä omassa työssäsi ja saavuttaa parempia tuloksia.
  • Pysy ajan tasalla: opit uusia menetelmiä ja käytäntöjä, jotka auttavat sinua pysymään kilpailukykyisenä ja hyödyntämään tekoälyn tarjoamat edut omassa työssäsi.
  • Verkostoidu muiden softa-alan asiantuntijoiden kanssa: tapaat muita markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn hyödyntämisestä. Osaaminen on tehty jaettavaksi!
  • Pääset ihmettelemään muiden kanssa ”mitä muuta ChatGPT voi tehdä ja miten se muuttaa myyntiä ja markkinointia tulevaisuudessa?”
Lue myös blogimme aiheesta:

Tilaisuudessa äänessä

Riitta Raesmaa

Riitta Raesmaa toimii pk- ja kasvuyrityskentässä konsulttina ja sparraajana. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Yritysten kansainvälistäminen, kasvun rakentaminen ja kaikki digitaalinen on lähellä Riitan sydäntä. SaaS-nainen.


Petri Aukia

Petri Aukia on strategiakonsulttina on keskittynyt SaaS- ja konsultointiyrityksien auttamiseen ja tämän kevään aikana useimmissa hankkeissa on ollut tekoäly mukana joko pää- tai sivuroolissa. Petrillä on yrittäjänä kolmenkymmenen vuoden kokemus softa-alalta tuotekehityksen, strategiatyön, hallitustyön sekä myynnin kentiltä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.