Kuinka teet enemmän rahaa SaaS-palvelulla – Hinnoittelu ja paketointi

Alkaa: 15.11.2023 klo 09:00
Päättyy: 15.11.2023 klo 10:15

Syvennymme SaaS-innovaatioiden tehokkaaseen monetisointiin. Kouluttajana toimii liikeenjohdonkonsultti Pyry Päivölä Simon-Kucherilta. Simon-Kucher on kaupalliseen strategiaan ja hinnoitteluun erikoistunut konsultointiyritys, jossa Pyry toimii ohjelmistopalveluiden asiantuntijana. 

Tilaisuuden osana tutustumme tehokkaaseen monetisointiin liittyviin myytteihin, kannattavan kasvun menestystekijöihin, sekä toimialan parhaisiin hinnoittelukäytäntöihin. Näiden avulla osallistujat saavat käytännön työkaluja ja strategioita, joita he voivat soveltaa omassa työssään. 

Tapahtuma on räätälöity SaaS-yrityksen perustajille, johtajille ja kaikille muille kaupallisen toiminnan puolella työskenteleville tai siitä kiinnostuneille henkilöille. 

Tämä studiotilaisuus on sinulle jos haluat

  • Oppia parhaista käytännöistä kannattavan kasvun saavuttamiseksi hinnoittelun keinoin. 
  • Ymmärtää miksi kaupalliset innovaatiot tyypillisesti onnistuvat tai epäonnistuvat. 
  • Kehittää ymmärrystäsi tehokkaan hinnoittelumallin määrittämisestä. 

Tule verkostoitumaan muiden softa-alan johtajien kanssa ja jakamaan kokemuksia SaaS-palveluiden tehokkaasta monetisoinnista. 

Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Pyry Päivölä

Pyry toimii projektinjohtajana kannattavaan kasvuun keskittyneessä strategiakonsultointiyrityksessä Simon-Kucher. Hänen projektiensa asiakkaat ovat tyypillisesti johtavia eurooppalaisia ohjelmisto-, media-, ja teknologia-alan yrityksiä. Pyryn erikoisosaamisalueisiin kuuluu hinnoittelu- ja paketointiratkaisut, migraatiostrategiat, sekä datalähtöinen arvonluonti. Ennen siirtymistään Simon-Kucherin Helsingin toimistolle sen avauduttua vuonna 2022, hän on työskennellyt myös yrityksen Tukholman toimistolla sekä Deloitten Commercial Due Diligence ja Strategy -tiimissä. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.