Kansainvälistyvän SaaS-yrityksen käyttöehdot ja myyntisopimukset

Alkaa: 13.02.2024 klo 09:00
Päättyy: 13.02.2024 klo 10:15

Tervetuloa SaaS Finlandin tapahtumaan, jossa syvennymme SaaS-palveluihin liittyviin sopimuksiin. Asiantuntijavieraamme on Tommi Sepponen Kalliolaw Asianajotoimistolta. Tilaisuus on avoin vain jäsenillemme ja kumppaneillemme.

Studiossa käsitellään SaaS-sopimuksiin liittyviä perusasioita ja mitä asioita on erityisesti syytä ottaa huomioon tällaisissa sopimuksissa. Koulutuksessa sivutaan myös kansainvälisiin SaaS-sopimuksiin liittyviä erityiskysymyksiä ja käydään läpi perusasioita mm. Immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja vastuukysymyksistä. 

Kehitä taitojasi:

  • Osaat tunnistaa sopimuksista erityistä huomiota vaativia kohtia. 
  • Saat näkökulmia siihen, millaisia erilaisia sopimusratkaisuja on olemassa. 
  • Ymmärrät, mitä asioita SaaS-sopimusten on ainakin pidettävä sisällään.

Tämä tilaisuus on räätälöity SaaS-alan ammattilaisille, jotka työskentelevät kansainvälistyvissä ympäristöissä ja kaipaavat syvempää ymmärrystä SaaS-sopimusten oikeudellisista aspekteista. Se sopii erinomaisesti myynnin, tuotekehityksen ja johdon ammattilaisille, tarjoten heille olennaisia tietoja ja työkaluja sopimusympäristön hallintaan.

Tule mukaan verkostoitumaan muiden softa-alan ammattilaisten kanssa.

Tilaisuudessa äänessä

Tommi Sepponen

Tommi Sepposella on monipuolista kokemusta IT- ja teknologisista sopimuksista, tietosuojasta sekä liikejuridiikasta. Hän on toiminut teknologiajuridiikan alalla osto- ja myyntiorganisaatioissa sekä konsultoinnin parissa. Tehtävissään hänellä on ollut neuvottelukumppaneina ja asiakkaina pörssiyhtiöitä, viranomaistahoja ja erilaisia tunnettuja IT-alan palvelutoimittajia.

Kalliolaw on Software Finlandin kumppani.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.